Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Akční neherec Diesel se po vzoru svých osmdesátkových předchůdců pokouší o komediální kariérní odbočky. Podle očekávání to nebyla žádná sláva, scénář se mnohdy jeví jako z hlavy šílence, ale k mému překvapení Ochránce sporadicky dokáže vygenerovat nějaký ten fórek, a film celkově, při velmi uvolněné náladě, neublíží. Diesel herecky toporný, a on to prostě jinak neumí, jiní zase nepřirozeně přehrávají, snad jen dívčina Morgan York působí uvolněným a viditelně si své role užívá. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Když jsem v programu uviděl film s Vin Dieselem pod názvem Dudlíkátor,musel jsem se začít strašně smát.To jsem ovšem ještě před shlédnutím této kokotiny netušil,že to bude jediný smích,který mě nakonec čeká ve spojení s tímto opravdu neuvěřitelným kouskem ve filmografii tohoto svalouše.Podobný namakanec The Rock sice také točí nesmyslné báchorky s kopou dětí,ale pokaždé byli alespoň v pohodě koukatelné a většinou i dost vtipné a zábavné,což se ale v případě Dieselovo chůvy nedá tvrdit ani trochu.Jednak Vin Diesel není ani trochu Dwayne Johnson a jednak The Pacifier nemá absolutně co nabídnout.Naprosto idiotský děj je ještě ta ze snesytelnějších věcí,které toto dílo tvoří.Daleko horší je,že ten pitomý a nudný děj je doprovázen tunou klišé,nevýrazným obsazením,nulovým humorem,tupými dialogy a vážně primitivním závěrem.Prostě jedna velká hrůza!Zkrátka,Vin Diesel dostal slušně zaplaceno,ale osobně doufám,že při tom trpěl alespoň stejně jako já při sledování této sračky. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Bezproblémový rodinný film pri ktorom sa dá vypnúť - Vin Diesel je veľký záchranca, aj vo filme, ale aj pre film. Humor je trápnohumorný, ale sú tu nejaké vtipné scény. A aj akcia je poňatá vtipným spôsobom s čím nemám problém. Škoda, mohlo byť viac humoru, ale nevadí, aj tak je Cumlikátor film ktorý sa dá bez problémov viackrát pozrieť, ale vyššie hodnotenie si nezaslúži, podobných filmov je veľa a tento nemá absolútne nič, čím by vynikol. Ale na štandart to postačí. ()

Dawid199 

všechny recenze uživatele

Bude to znít asi trochu divně, ale jsem v podstatě zastáncem názoru, že akční hvězda nemá co dělat v podobných rodinných komediích, protože to většinou dopadne špatně. To se bohužel nevyhnulo ani tomuto snímku a Vinu Dieselovi. Pravda, našlo by se pár zajímavých a vtipných scén, ale fakticky jen pár. Takže jedna * za to a * za herce. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila a komerční televize si dovolí nasadit tento flák do hlavního vysílacího času. Beru to jako výsměch divákům, kteří stále ještě nezavrhli televizi. Samotný film nemá co nabídnout. Mimochodem tu jednu hvězdičku dostal za krásnou Brittany Snow. Vinova anabáze v Hollywoodu se zřejmě blíží ke konci, protože po vzoru svých starších vyrýsovaných kolegů přesedlal na trapné rodinné komedie a ty znamenají cestu to zatracení. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Při wrestlingovém zápase jeden z diváků drží ceduli John 3:16, což odkazuje na známou wrestlingovou frázi Steva Austina „Austin 3:16“. (Chris Masters)
  • Producenti poskytli režisérovi Shankmanovi 56 milionů dolarů, což pro ně byla rozumná investice. Už během prvního březnového víkendu totiž Ochránce v severoamerických kinech vydělal 30,5 mil. dolarů a celkový zisk byl něco přes 106 milionů. (imro)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama