Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Recenze (308)

CinemaView.sk (Michal Lučivjanský)

"Vedeli by ste si predstaviť Vin Diesela s vypracovanými svalmi ako sa stará o päť detí? Asi nie. Ja tiež nie, ale producentom Disney sa zdalo, že by z toho mohla byť slušná komédia, ktorá stavia na typickom princípe amerických rodinných komédii postava zasadená do prostredia, do ktorého vôbec…" více

Filmkabi.net (Jan Hlubek)

"Protože jsem během filmu téměř neustále cítil šimrající déjà vu, velice těžko se mi nyní odhaduje, jak by se u Ochránce bavil divák, který neviděl buď Policajta nebo Tři muže nebo hypoteticky ani jeden z těchto filmů a ani žádný podobný. A proto mohu jen směle prorokovat: myslím, že docela ano…"

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Recenzovat filmy jako Ochránce je za trest a to neříkám proto, že jsem bezdětný pětadvacetiletý cynik. Možná se teď znemožním, ale vždycky se o Vánocích rád podívám na Sám doma, vánoční šílenství rodiny Griswoldů a další rodinné klasiky. Jsou vtipné, svěží i po letech a hrají v nich opravdu dobří…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Ochránce postrádá inteligentní humor, je jen snůškou trapných gagů, které budí spíše rozpaky než smích. Křečovitý pokus o rodinnou komedii trpí i nepříliš dobrým výkonem Vina Diesela, jenž postrádá roztomilost Arnieho-komika a jen dokazuje, že se hodí lépe pro role drsných chlapíků s kamenným…" více

Kinema.sk (Filip Šustek)

"Vin Diesel zostáva verný písmenkovým triádam: po tom, ako spravil dieru do sveta s menom Triple X, vracia sa teraz ako Triple B - Big Bald Babysitter. Akokoľvek je Diesel charizmatický a cool (dobre to vyniká v scéne, keď ho malá Lulu Pullmer napodobňuje), topí sa v pokazenom scenári a nedokáže…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Film je prostoduchý a ctitelům akčního herectví Vina Diesela přinese zklamání. Svého hrdinu spatří hlavně nakupovat a zpívat ukolébavky. Malým dětem nic neřekne nevěrohodná špionážní zápletka. Role, kterou by elegantně zvládl Steve Martin, Diesela spíš ztrapňuje. Snímek je sice natočen bez…"

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama