Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná blbost, což by vlastně až tak nevadilo, kdyby byl Vin Diesel podobný komický "talent" jako třeba Arnie. Bohužel tenhle svalovec se ani nedokáže pořádně ztrapnit prkenností a mermomocí se snaží působit okázale, sympaticky a komicky. Škoda, že mu chybí Arnieho univerzální grimasy a dřevní strnulost, která by z té role udělala aspoň trochu zábavnou záležitost. Vždycky mi unikal smysl obsazování muskulaturních "herců" do podobných komických rolí, nicméně určitá sorta tupých diváků si to žádá, podboně jako bezduché gagy, pitomé akční sekvence a rozuzlení tak dojemně blbá, že by člověk nejradši sežral kuchyňský mixér. Diesel by se měl nadále věnovat anihilaci pangalaktických monster a ne vyměňování posraných plen... U toho druhého totiž až moc vynikne, že pouhé svalstvo nestačí. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tohohle filmu jsem se fakt bál, protože spojování akčních hrdinů s dětmi většinou ve filmech dopadá katastrofálně, v těch nejlepších případech pak jen průměrně (vzpomeňme na "černočerného" Arnieho, Hulka Hogana anebo třeba z těch malinko lepších pokusů Jackieho Chana, jenž je tomuto dílku s filmem Chůva v akci asi tématicky nejblíže). No, nakonec se toho "černočerný" Vin Diesel ujal poměrně se ctí, i když oslích můstků tam bylo víc než je mostů nad benátskými kanály a děti byly opravdu z těch méně roztomilých. Ale naše omladina se u toho nenudila a o to šlo především. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hovorte si čo chcete, ale podľa mňa Vin Diesel vie hrať! Napriek tomu, že ďalšia disneyovská rodinná komédia má biedny scenár pozliepaný z toľkých filmov, až sa nedajú spočítať a očividne nenápadití scenáristi sa nehanbili použiť ani desaťkrát omleté, prepláchnuté a dávno sparodované motívy, ten Diesel, ktorého toľko ohovárate, sa na to nevykašľal a postavil sa ku svojej roli natoľko zodpovedne, že je takmer jediným človekom, ktorý v tomto filme naozaj hrá. Väčšina ostatných si vystačila s tromi výrazmi tváre. On naopak používa svoju tvár v porovnaní so zvyškom filmu nadpriemerne a pôsobí pri tom dosť prirodzene. Niektoré scény sú skutočne herectvavzdorné, ale to je dnes v rodinných filmoch pravidlom. Čo sa môžme čudovať, keď scenár napísali dvaja chlapíci, ktorí predtým písali pre seriály a z tých zopár filmových pokusov ani jeden na IMDb nedosahuje 5 bodov, pričom jeden z nich je americká prerábka francúzskeho Taxi. Niektoré hlášky a scénky im však predsa len vyšli a je z toho typická rodinná komédia, akých sú tucty. Za Vina Diesela pridávam 1,5*. Jasné, že som jeho veľký fanúšik a aj preto (avšak nie len preto), spravil pre mňa z otravnej infantilnej zlátaniny pozerateľný film. Keby som mohla, urobím si megamix len z jeho scén a tie budem pozerať :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cloumaly mnou velké obavy, že se zas pouštím do nehorázného kýče, vzhledem k některým zdejším komentářům, ale nakonec to zas až taková hrůza nebyla. Hlavně díky těm mladým/malým aktérům, kteří připravili svému ochránci několik opravdu peprných chvilek. Vin Diesel už sice předvedl řadu lepších výkonů, ale ani tady to nebyla z jeho strany úplná tragédie. Je ovšem pravda, že ho mám raději jako „tvrďáka“ než „pečovatelku“ a ten přeakčněný závěr se mi moc nelíbil… ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Vin Diesel (mohu ho kdykoliv), některé vtipy –hodně trapné, podprůměrné zpracování, mnohokrát viděný scénář./// Když máti chtěla vidět tento film, tak jsem ho půjčil. Ovšem přisedl si k němu i otec, a to neměl dělat. Pravou je, že jsem se více bavil jejich reakcemi, než tímto filmem samotným. Hudba může být dobrá, ale tak nějak nevím proč jsem ji nevnímal. Tedy alespoň ne tolik abych si ji teď pamatoval. Navíc mi zde chybí lepší (čti hvězdnější) obsazení dětských rolí. (Ok Brittany Snow ještě ujde) Přesto je to spíše i její filmový start. Z dospělých rolí potěší Chris Potter (ten ze seriálu Kung fu: Legenda pokračuje), tady mi jeho role byla sympatická, navíc zahrál obstojně. Přesto na obsazení filmu 12 do tuctu to skutečně nemá. Technicky se taky nejedná o kdovíjakou dokonalost. Když dobře, tak se jedná o standart. Nejvíce však film sráží jeho infantilnost, či snad trapnost. Ale konec kritiky. Docela jsem se občas u některých scén i bavil. A poslední maličkost, Policajt ze školky nebyl překonán./// Celkem 44%/// ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Při natáčení se stala i malá nehoda: Na scénu měl přijít kačer a klovnout Vina Diesela do ucha. Když se záběr opakoval potřetí, kačer asi usoudil, že něco dělá špatně, a místo krátkého klovnutí se do ucha zakousnul a nechtěl pustit. Diesel vyskočil, ale vydržel to až do konce dialogu. (HappySmile)
  • Poté, co chůvu pozvrací dítě, je možné všimnout si, že dítě má dudlík, který by v důsledku předchozí scény mít nemělo. (MIG29)
  • Kapitán Bill Fawcett, v snímku ho ztvárnil Chris Potter, pracoval v Americké armádě během První světové války. Vydával zde humoristický oběžník pro členy své jednotky Captain Billy's Whiz Bang. Ten se stal základem pro vydavatelství Fawcett Publications, které má ve stáji kromě dalších časopisů a knih i komiksy s populárním Kapitánem Marvelem. (imro)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama