Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tupac Shakur (ve své poslední a nejlepší roli) a James Belushi hrají v tomto vzrušujícím akčním thrilleru dva zkorumpované policejní detektivy zapletené do nebezpečné sítě podvodů. Detektivové Divinci a Rodriguez praktikují v ulicích svou vlastní, krvavou verzi zákona: dohodnou obchod s drogami, sami shrábnou peníze a dealery zabijí. Tato lukrativní "bokovka" jim bez jakýchkoli problémů již několik měsíců skvěle vynáší. Když však zjistí, že jejich poslední obětí byl maskovaný policista z protidrogového oddělení, jsou donuceni rychle vymyslet způsob, jak si zachránit holé životy.Jejich "geniální" plán se však brzy začíná hroutit a Divinci a Rodriguez jsou vtaženi do stále zběsileji se roztáčející spirály podezření, zrady a vražd, ve které nemohou nikomu věřit ... dokonce ani sobě navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Dá se s nadsázkou říci, že jsem právě viděl slabšího Posledního skauta - super záležitost ze staré školy s pro mě v netradiční roli záporáka J.Belushim. Děkuji portálu csfd a oblíbeným uživatelům za to, že jsem se k takovému filmu mohl vůbec dostat.....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Váhal som medzi 3 a 4*, ale nakoniec sa prikláňam k trom, lebo som pri sledovaní tohto thrilleru nepociťoval takmer žiadne napätie... Všetko, čo sa hlavným hrdinom začalo rúcať v ich pláne, sa dalo predpokladať a jediný kvázi prekvapivý moment premeny Joe-a Doe-a sa tiež dal vytušiť, keďže Dennis Quaid aj napriek dobrému maskovaniu prezrádzal, že to nebude len obyčajné cameo. Záver tiež nepriniesol nič nové a tak mi zo zhliadnutia tohto filmu ostal iba ten pocit, že pre Tupaca to bol posledný prejav v jeho krátkom živote a že sa mu celkom vydaril (ten prejav, nie život:). ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na Belushiho K-9, začíná mě mrazit. Zahodil svůj záporáckej talent a dal se na přihlouplé komedie. Tohle byl jeho herecký koncert a s bradkou byl vážně hodně drsnej. Poprvé jsem viděl ve filmu Tupaca a moc mě nepřesvědčil. Příběh zajímavej, ale čekal jsem malinko svižnější podívanou. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Skvělý J.Belushi v netradiční roli zkorumpovaného cajta doplněný Tupacem to mají pěkně rozehrané. Kšefty jim jedou naplno, falešných důkazů přibývá stejně jako mrtvol a není problém hodit cokoliv na kohokoliv. Když se to ale jednou podělá stojí to za to a rčení "Když čert kadí, tak na jednu hromadu" tady dostává opravdu smysl. Jednou se to prostě podělat muselo a skvělě, že u toho zrovna "byl" Jim Kouf, aby natočil tenhle skvost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vděčný motiv prohnilých fízlů, kteří na vlastní kůži zažívají známé pravidlo o předčasné defekaci doprovázené zhroucením konstrukce toalety. Kouf obtížně hledá rytmus mezi kriminálkou, soudním dramatem a černou komedií, takže si nakonec vypomůže příjemnou dávkou cynismu. A taky Belushim, který tady představuje něco mezi Hackmanem z Francouzské spojky a zamlčeným kusem, co ve Dvojčatech vyšel z rodidel mezi Juliusem a Vincentem.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Skladba "Starin' Through My Rear View" od Tupaca Shakura, ktorá hrá počas záverečných titulkov, znie inak, ako v podobe, v ktorej bola vydaná v rámci soundtracku. (Real Tom Hardy)
  • Vzťah "na nože" medzi Belushim a Shakurom na obrazovke bol sprevádzaný aj vzťahom mimo nej. Shakur chcel väčšinu scén natočiť na jeden až dva pokusy, zatiaľčo Belushi preferoval opak. Toto Shakura veľmi štvalo. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno