Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že pomaly začínam prichádzať na chuť režisérskemu štýlu Roba Zombie, ktorého som doteraz registroval predovšetkým ako hudobníka. Na dráhu režiséra sa dal len nedávno. Videl som zatiaľ všetky jeho diela. Najviac som spokojný práve s "The Devil´s Rejects". Príbeh o trojici bezcitných vrahov, čo sú na úteku pred zákonom je volným pokračovaním jeho prvého filmu "Dom tisícich mŕtvol". Žánrovo je to však dosť odlišný snímok, aj keď tiež obsahuje nemalú dávku brutality a násilia. "Vyvrženci pekla" sú krvavou road movie s retro horrorovým feelingom. Záverečná video klipová scéna je výborným zakončením tohto vražedného filmového besnenia. **** ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pokračování Domu tisíce mrtvol je stejně tak nabušené, né-li brutálnější. Rodinka ani tentokrát nechodí v rukavičkách a jde rovnou na věc. Né v mnoha vyvražďovacích filmech začnete fandit záporákům, jako právě tady. V jednu chvíli chcete, aby zemřeli stejně bolestivou smrtí, jako jejich oběti a později si přejete, aby porazili klaďase, který je chce umučit co nejtrýznivěji. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Drsný (hodně drsný) film, který chvílemi sice působí trochu divně až parodicky, ale některý momenty jsou naprosto odzbrojující. Tohle rozhodně není pro každýho, je třeba na to mít žaludek, mít tyto filmy v oblibě a být trochu ostřílený v tomto subžánru. Potom to za to stojí. Navíc se jedná o dosti originální story, kde je všechno tak trochu naopak a člověk pořádně neví, komu má fandit. 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodina, která tyto brutální činy spáchala, bude jednou provždy známá jako ´´Vyvrženci pekla“..... Taková normální rodinka po americku. Sex, hnus a mrtvoly. Abych nezapomněl – zvrhlý kecy. Nejdřív to vypadá na masový vrahy s nadsázkou. Ale zdání klame. Ženský řvou, chlapi trpěj. I když uznávám, že za tupost si i ti nevinní umřít zaslouží. Nadsázky postupně ubývá a zbyde jen úchylnej humor doprovázející utrpení, které má pobavit. A to mě nebaví. Líbí se mi styl R.Zombie, ale scénář plný oblud a mejdanů na hovno je divnej. Nic na tom nezmění ani optimistickej konec. Možná ale jen nesnáším blbý klauny! PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** Víte že? Film R.Zombie věnoval jako vzpomínku na Mathewa McGroryho, který si tu také zahrál a že za jménem Sherry Moon Zombie se ukrývá manželka R.Zombie? Sympatická žena! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Konečně dokonalý film pro naše drahé hospodyňky, dospívající děti a mladistvé intelektuály! Citlivý romantický příběh o lásce a rodinných hodnotách, protknutý spoustou symboliky a skrytých poselství, nenechá snad jediné oko suché. Místy až něžná režie pana Zombieho skvěle ladí s uhrančivými záběry rozkošných zákoutí amerického středozápadu! Špička ve své třídě, vrchol Robovy tvorby, tak to máme my horníci rádi ... ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Film měl původně vedlejší zápletku zahrnující scény s Dr. Satanem. V interview Rob Zombie řekl, že tyto scény vystříhal, protože Dr. Satan v tomto filmu by byl něco jako Chewbacca v Bonnie a Clyde (1967). Zombie dodal, že všechny scény s Dr. Satanem budou uchovány na DVD ve vystřižených scénách. (c.tucker)
  • Rosario Dawson měla původně ve filmu malou roli zdravotní sestry, ale její postava byla vystřižena, protože Rob Zombie si nepřál mít ve filmu scény s Dr. Satanem. (c.tucker)

Reklama

Reklama