Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

nash. 

všechny recenze uživatele

Není to návrat ani loučení ve velkém stylu, nic extra, ale jako nenáročné pohodové setkání po letech se starými přáteli docela funguje. Nenabídne nic moc nového, žádné velké překvapení, žádnou extra akci ani zábavu, jen připomene dávné fórky a historky, kterým jsme se kdysi smáli. Některé fungují a pobaví i tentokrát, Linda je pořád hezká ženská, Hogan pořád sympaťák, a to ostatní člověk filmu jako starý kámarád odpustí. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tohle je pro mě neskutečně velký zklamání... Věděl sem moc dobře, že to bude bejkárna, ale že až takováhle. Jediný, co to má společnýho s Majkem Dandým, tak je Majk a jeho choť. Všecko ostatní se z tohodle dílu bohužel vytratilo. Zajímaloby mě, co k tomu Hogana vedlo, aby hrál v něčem podobným. Že by chechtáky? Co jinýho...Napětí, šarm a především výborná muzika jsou nadobro pryč. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka, ale na jedničku to nemá. Lovec krokodýlů v Los Angeles, to nemůže dopadnout dobře, jako tomu bylo ve scéně se skunkem či s likvidováním anakondy v zábavním parku. Nechybí ani opětovné nevědomky Dundeeho ohledně známých osobností, jako tomu jsou tentokrát Mel Gibson, Tom Cruise a Pablo Piccaso. Dalšími skvělými scénami byly ta s mačkáním semaforu, návštěvou gay clubu, jak se báli zemětřesení v Los Angeles a hned ta počáteční, jak seděli na větvi stromu před krokodýlem, který je prohnal. Co se týče Lindy Kozlowski, tak ta z rajcovní vintage milfky vyrostla v rajcovní mature samici. [10225. hodnocení, 185. komentář, 45%] ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Je už asi zažitým pravidlem, že pokavad se tvůrci rozhodnou jít do dalších a dalších pokračování, tím větší a větší neoblíbenosti se dočkají. Je to patrné i zde. Ale na druhou stranu musím říct, že klasické prvky jakéhos takéhos humoru zde fungují tak jako sympatičnost představitelů hlavních postav. Tento film bych zařadila do škatulky rodinný, kdy se v klasické šedi televizních "neprogramů" typu soutěží a nudných rality šou či kýčovitých rádobyseriálů pobaví celá rodinka a udělá lépe. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mike Dundee (Paul Hogan) je zpátky v civilizaci ... tentokráte v Los Angeles. Dundee se vydává na cestu soukromého očka, aby pomohl své ženě s pátráním po záhadné pašování cených obrazů z bývalé Jugoslávie... Ehm, Hoganovi asi docházejí dolary, tak je potřeba připomenout lidem kdo je to Krokodýl Dundee. Střet "primitiva" s civilizací vždycky zabírá (viz. Krokodýl Dundee 1 a 2 či Bohové musejí být šílení), tak jen změníme město (New York je pro béčka) a jedem... Pár scén vtipných, jako celek to ale moc nefunguje. Hvězdičky za nostalgické vzpomínky na první díly... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama