Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

V podstate stupidné a infantilné, napriek tomu celkom vtipné. Totálne ľahký žáner, kedy je povinné vypnút mozog. Ked sa tento film pozerá v tej správnej chvíli a uvoľnenej atmosfére (môj prípad:), tak je to celkom OK... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vcelku úsměvná blbina, kdy ještě nebylo natočených tolik teen komedií – které jsou vesměs na jedno brdo a tahle má zrovna jakžtakž „originální námět“. Navíc tu hlavní dvojroli měla v té době ještě hodně pohledná Ali Landry. Takovou ženskou klon bych chtěl mít doma taky – hned bych měnil…a určitě by mě hlava nebolela jako jejího milého Maxe. No těch nadržených tu bylo víc než dost, ale hlavní hvězdou byla pro mne ONA. Je sice pravda, že nevím, jestli bych zrovna chtěl babu, co se chová jak chlap, ale tak zas by byla pr… Eugene Levy opět v roli debílka, on pomalu ani nic jiného hrát neumí… ()

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Prcičky neměli chybu ! Ale takovouhle ptákovinu, no to se rovná k získání Oscara, pro nejhorší film roku :-D ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkná komedie, kterou jsem si po dlouhé době pustil a opět mě pěkně pobavila. Je zde spousta vtipných situací a jedna pěkná slečna, která se neokouká. Za mě 75% :) ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, nedokoukal jsem. Nápad sice velmi atraktivní, ale samotnou realizací ve stylu filmu pro teenagery úplně zabitý (soudím podle těch 20 minut, co jsem viděl). Přehrávající, křečovití herci, trapné pointy jednotlivých scén Vím o tisíci lepších způsobů, jak strávit večer nebo odpoledne :) ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Totální ptákovina, ale ten nápad je boží. Několik absurdních scén, při kterých jsem skoro brečela smíchy. Tohle je oddychovka podle mýho gusta. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Ma cenu se jeste nad temito blaboly treti cenovy vubec zaobirat? Ne - nema. Repli - Kitekat snad stelesnuje veskerou americkou tupost zabalenou do silikonovych trojek :-( OMG ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhle film je letní oddychová komedie, při které může být mozek na rekreaci. A v rámci tohoto žánru to je 4 a 1/2 *. Já se teda u filmu určitě zasmál dost. Předpokládám, že na pultech videopůjčoven se tahle komedie bude vyjímat. Sháníte-li film, na který se můžete podívat i se svojí drahou polovičkou, zvolte tento a neprohloupíte :) ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Dost som sa zasmial...ale ze by som to pozeral este raz.....no to sa asi nestane (ak ano tak pridam este 1 hviezdicku) ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Normální průměrná komedie s pěknou ženskou. Je docela dobrý vidět, jak se chlapy chovaj např. v posteli nebo po příchodu z práce ke svým družkám :) ()

Reklama

Reklama