Reklama

Reklama

Dennis - postrach okolí

  • Česko Postrach Dennis (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pohromou pro poklidné městečko je šestiletý chlapec Dennis. Obětí jeho dobře míněných nápadů se stává soused, starý pan Wilson, který prchá, jen zaslechne charakteristický zvuk Dennisova kola. Zatímco jsou jeho rodiče v práci, vydá se Dennis s kamarády na výpravu do okolí. Pan Wilson se připravuje na velkou oslavu - na deset vteřin má rozkvést vzácná orchidej. Večer Dennise hlídá dívka Polly, kterou navštíví její přítel. Chlapec se dostane z domu a neustále jejich schůzku ruší zvoněním. Odnese to, kdo jiný, pan Wilson, kterého Polly poleje vodou a posype moukou v domnění, že to zvonil on. Když pak nese ráno Dennis panu Wilsonovi psaníčko s omluvou, způsobí starému pánovi další nepříjemnosti. Dennisovi rodiče musí odjet na služební cestu a marně hledají někoho, kdo by syna pohlídal. Nakonec přemluví hodnou Martu, manželku pana Wilsona, který nakonec svolí a navíc ukáže Dennisovi svou sbírku mincí. Velmi brzy se však stane obětí dalších nehod a katastrof způsobených malým rošťákem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jak já toho vykutáleného spratka měla ráda:) Dětsky roztomile ztřeštěná a bláznivá komedie o eskapádách jednoho blonďatého chlapce, jehož musí znát snad všichni ti, jejichž generace vyrůstala coby dítka Supermaxu:) Zkrátka Mason Gamble a Walter Matthau (toho budu stále vidět jako ubručeného a zamračeného pana Wilsona), dokonalost dětských let. V roli umatlaného a potrhaného lupiče rovněž exceluje Christopher Lloyd (jako malí jsme ještě ani nevěděli, o koho jde, že:) Zvučná a podmanivá hudba v podání Jerryho Goldsmithe. Nezapomenutelné scény s roznožkou v koupelně či rozkvétající květinou. http://www.youtube.com/watch?v=Ndt8qSQufjI ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dennis - postrach okolí je jedna z mých nejoblíbenějších komedií. Je plná Dennisových hlášek a komických scének, které Dennis provádí svému sousedovi panu Mitchellovi. Například když si Dennis hraje na doktora a střelí prakem aspirin sousedovi do pusy, zničí mu umělé zuby, střelí barvu do grilu nebo zlikviduje zahradní hostinu. Tak jak je samotný Dennis roztomilý dacan, tak spousta osob ve filmu mají své kouzlo. Znáte nějakého zahradníka, který obětuje čtyřicet let pro deset sekund krásy, jakým je Dennisův soused? Podobně ujetý je i zlodějíček v podání Christophera Lloyda, který se přitoulá do poklidného města. Další nezapomenutou osobou je neškodný, malý Dennisův kamarád, který šilhá. Dennis má i další povedené kamarády jako protivnou tlustou holku, která vnucuje, že v bojových pevnostech bývaly koberce a toalety pro vojákovy manželky. Nejlepší je stejně scénka, kdy nabídne jinému klukovi na políbení zadek své panenky a pak jej oslovuje "líbači prdelí". [8919. hodnocení, 169. komentář, 58%] ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Proboha! Plný počet? To snad ne. Tahle srajda je koukatelná jen díky Matthauovi. Kreslenou verzi jsem měl rád. Ale to mi taky bylo 10. Tento pitomý film jen ukazuje naplno selhání(?) amerického stylu výchovy dětí. Ehm,chci říci,totálních spratků,kdy zabít je málo. Kevin,co je (byl, a bude) Sám doma,je ve srovnání s Dennisem,sv.František. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodiná komedie s velice sympatickými postavami a rychlím průběhem. Samozřejmě, nejedná se o plnohodnotnou zábavu při které ústa budou pukat smíchem, ale příznivá atmosféra udělá své. I skrze všechnu chválu i atmosféru mě ani jeden moment nedonutil své hodnocení zvednout nad tři hvězdičky,škoda, protože jistý potenciál Denis má . - 6/10 - ()

OughJay 

všechny recenze uživatele

Tohle je film mojeho dětství a i když ho tady většina lidí dost kritizuje, mě dokáže pobavit i teď po tolika letech. Ten vztah mezi Denisem a panem Wilsonem je fakt neuvěřitelnej, mě otravovat takovej spratek, tak vezmu klacek a řežu ho hlava nehlava. Každopádně kdybych měl bejt zmetek, tak bych chtěl bejt přesně takovej jako Denis. Jenže spratek nejsem, bejvák na stromě jsem taky nikdy neměl a prdel panenky jsem nikdy nepolíbil. :)) Ale možná mám toho spratka někde v sobě a když se dívám na tenhle film, tak to je jako kdybych se díval přesně na něj. Možná proto mám Denise - postrach okolí tak rád. :) A Christophera Loyda jako hlavního záporáka jsem se dřív fakt bál, byl to pro mě prototyp dokonalýho zločince. :) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Představitel Denise byl vybrán z více než 20 tisíc dětí. (Dlee)
  • Během natáčení Masonu Gambleovi vypadly 2 mléčné zuby, díky čemuž musel nosit zuby falešné. (Dlee)
  • Dům, ve kterém bydlel Denis (Mason Gamble), sídlí ve skutečnosti na adrese 1624 Ashland Avenue, Evanston, Illinois, USA. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama