Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

libor226 

všechny recenze uživatele

Bez konkurenční improvizace, u které se nejde nic jiného než smát! Nejlepší, nejvtipnější! Účinkující jsou také bezkonkurenční a nedokážu si tam představit nikoho jiného. Věty v kapse, vypravěči, scénky z klobouku, dabing cizojazyčného filmu, náhradní ruce, živé kulisy a mnoho dalších úžasných témat k improvizaci. Kdyby šlo dát víc než 5* neváhal bych. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Reklama

Sancty 

všechny recenze uživatele

Mal by som zvážiť hodnotenie nad Partičkou, pretože americká verzia WLIIA (britskú som ešte nemal možnosť vidieť) je na pošťanie zábavná a zábavnejšia relácia ako jej slovenský klon. Je rýchlejšia, vtipnejšia a útočí na divákove bránice silou kovovej päste. Geniálna scénka Improbable Mission, v ktorej Colin a Ryan hrajú tajných agentov má takú kadenciu fórov nasledujúcich po sebe, až mi od smiechu tiekli slzy v potokoch. Navyše sa bavím aj pri častiach, ktorým tak povediac nerozumiem ani pol slova. ()

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nejlepších a nejvtipnějších pořadů vůbec. Pokud se zrovna při sledování nesměji (což se stává málokdy) tak zírám s otevřenou pusou, nad improvizačními výkony účinkujících. Tento pořad bych povinně pustil všem lidem co vychvalují českou Partičku, aby poznali, co je to pravá zábava. Kdybych mohl dám více než "jen" pět hvězdiček! ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální televizní pořad, který hodně staví na schopnosti hlavních aktérů iprovizovat. Pro obyčejného diváka tu pak vznikají naprosto nepředstavitelné a neuvěřitelně vtipné kreace, které by leckdy ani nejlepší scénárista nenapsal. Naprosto nechápu, proč byl tento pořad ukončen. Ale na všem špatném je něco dobré - možná by Whose Line Is It Anyway? časem zevšedněl a ztratil by své kouzlo. Takhle se alespoň může těšit označení "legednární." ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama