Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Za tenhle film Seagala upřímně nenávidím. Nejen že definitivně zabil víru u jeho skalního fandy (nyní ex-fandy), že se vše v lepší obrátí, ale především tím že se rozhodl se na svou kariéru vyzvracet zrovna na Alcatrazu (mé oblíbené vězení - jako filmová kulisa abych zase nebyl zle pochopen). Na pokraji smrti je vážně tragedie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal se pomalu ale jistě vydává z béčkových akčních filmů do vod céčkových braků. Tady to ještě nebylo nejhorší, ale spíš díky tupým vězňům a drsné záporačky, kterou zahrála Nia Peeples – ta ženská byla prostě nejlepší na celém filmu. Většina postav se tu chovala jako naprostí dementi, ale místy to byla i celkem prdel. Zazní několik srandovních hlášek, mrtvých tu bylo taky dost, leč bohužel alespoň na průměrné ohodnocení to vážně nebylo. Ale úplná sračka? Tak to ani omylem, znám ještě mnohem horší braky. 40% ()

Reklama

Apophis odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal svého času natočil několik pěkných filmů. Vlasně čtyři, pěkné filmy: Tajný agent Jack T., Těžko ho zabít, Aljaška v plamenech a Glimmer Man. Od té doby se dívám na každý nový film se Seagalem v naději, že se vyrovná těmto čtyřem. Koukám, koukám...ale marně. Jak jsem již zmínil v jiném komentáři, tento záchvat kvality ho poněkud opustil. Ale poďme k tomuto filmu. Scénář tohoto filmu byl "odpad". Herecké výkony, rovněž "odpad". Režie, hádejte...ano, opět "odpad". O hudbě ani nemluvím! CO TO BYLO ZA SLÁTANINU!!? Ačkoliv jsem se opravdu, ale opravdu snažil, nenašel jsem na tomto filmu jediné pozitivum! Žádný kladný bod, nic! A nakonec trapný tik v oku téměř každého "hrdiny", (moment, to asi mělo být mrkání...). Jednoduše, koukat na tuto ... vyžaduje silné nervy a navíc je to ztráta času! Jen tak na závěr pro pobavení: Podle tohoto filmu, vrtulníku, který nejprve narazí do věže a potom proletí střechou stále zůstává funkční nejen kulomet, ale i oční zaměřování... Také vám to připadá zvláštní??? ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nejhorší, co se může stát akčnímu filmu, ve kterém neúčinkuje žádný herec, je nechat postavy o něčem vážném diskutovat. Zvlášť když věty jsou sestavené z těch nejotřepanějších klišé. V takových chvílích to má skoro blízko k parodii (pouze to tvůrci mysleli smrtelně vážně). Film, jehož název poměrně přesně vystihuje Seagalovu kariéru, ale kupodivu nebyl až tak strašný, jak jsem čekal. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

po dlhsiom case som aj ja mal tu cest pozriet magnum opus stevena seagala, ktory po lovcovi policajtov dostal druhy, a to mozem jasne deklarovat, ze velky dych a chut do prace. k tomu mu bolo dodanych par bubakov naviac, pretoze producenti dostali vieru, ze seagal je opat na vyslni. ale chyba!!! peniazky su nenavratne fuc a steven az prilis velmi vydychol, az sa takmer zadusil. nastastie, steven ete dycha a vyraba kultove ultrashitove vypalovacky pre svojich hardcore fanusikov ako som ja. inac spat k filmu. jednou velmi nepochopitelnou vecou je pre mna obsadenie ja rula a jeho tvrdych vyrazov tvare. taktiez sa pytam, co vlastne pohltil cely rozpocet? smutne si musim odpovedat, ze sa to asi nikdy nedozviem... no to je vlastne jedno, pretoze reziser, ktoreho meno som pocul prvykrat (a to si myslim, ze som vo filmoch zbehly), sa pokusil zamotat cely dej, aby divak rozmyslal nad zapetkou a nebol len v nemom uzase nad "bayovskou" coolovou akciou. je to strasne smutne skonstatovanie, no uprimne, ale veru sa mu to nepodarilo ani v jednej minute filmu. bojovnici, ako vystrihuty z matrixu, ktorych jediny uder vas posle peknych par metrov dozadu, priblbli vazni a spravodlivost v ich rukach a konecne velke finale s moralnou pointou a najdenim boha a penazi robi celkovo tento zaujimavy kusok opat a raz, sice nadpriemernou, ale predsa len srackou hodnou ryhcleho zabudnutia... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Scénář k filmu byl napsán již před deseti lety pod názvem The Rock (Skála). V té době byl však zfilmován jiný scénář se stejným názvem, a tak tento scénář musel “počkat“ deset let, než byl zfilmován. (becki_tu)
  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)
  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)

Reklama

Reklama