Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Můj dojem jest neznalostí hry ovlivněn. Obrazově krásné, hudebně ucházející, jenomže to nic nemění na mé frustraci a nepochopení toho "všeho". "Na co se to, proboha, koukám?" říkal jsem si už od začátku a znuděn (a také zničen, uspán a špatně naladěn) se ani nedodíval do konce, načež jsem si musel spravit náladu něčím mnohem stravitelnějším... ()

predators 

všechny recenze uživatele

6.7.2009 Final Fantasy VII Complete Je velká škoda, že se do oběhu neuvolnila hned tato verze, která je o půl hodiny delší a především se více zaměřuje na příběh, který tím pádem pro neznalé, dává konečně smysl. A... a ... ještě jsem chtěl popsat pocity, které ve mně tento film vyvolal, ale nejde to... :-( Jinak, jednoznačně nejlepší animák, který jsem viděl... Někdy v 2007... Je až s podivem, jak dobré hodnocení se tomuto snímku dostává. Perfektní audio-vizuální zpracování jistě hraje svoji roli, ale pro mě je zde ještě jeden faktor. Nostalgický. A myslím, že většina pětkařů tady mi dá za pravdu. Vzpomínám, když jsem před několika lety proškvařil stejnojmennou gamesu a to je přesně ten důvod mého nadšení. Ach ty vzpomínky... 100% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Hru sem nehrál a jediný FF co sem viděl byla esence života a to si už pro změnu nepamatuju, takže začátek byl pro mě fakt složitej a to i přes to, že se film snaží většinu věcí vysvětlit a nějak uvést postavy, nicméně mě to moc nepomohlo a byl jsem mírně zmatenej ze všech těch postav, kterých mimochodem přibývá stejnou rychlostí jako přibývaj minuty filmu a z celýho děje taky, krom toho první polovina je mírně uspávající a hudba se taky moc neukázala v dobrým světle. Jenže druhá půlka je už úplně o něčem jiným, plno skvělých soubojů, hudba jednim slovem vynikající a děj se taky trochu rozjasnil, mimoto všemu tomuhle vévodí fakt dokonalá animace. Druhá půlka je prostě naprosto dechberoucí, škoda že první je celkem nudná a že hlavní hrdina je takovej chlapeček ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +vizuální orgie, natřískaná hudba, sexy postavy -nepřehlednost v postavách (v jménech), zmatenost děje, titulky/// Absolutní obrazová extáze, doprovázená famózní hudební složkou. Je pravdou že už Esence života byla srozumitelnější, ale proč by opak měl zas tolik vadit. Zvláště když musím usoudit že se jedná o jedno z nejvěrnějších zpracování herní gamesky. To jestli je skutečně věrné musí posoudit pravověrní hráči a fanoušci, ovšem já jsem za každý „herní“ titul velice rád a upřímně ani Uwe z Německa mi nevadí. Přesto zde dostane divák vůbec to nejlepší co se dá zhlédnout. Trošku mi jen vadily některé postavy, těžko se je dalo rozlišit, myšleno jmény. V tomto jsem měl guláš. A rovněž mě moc nepotěšili, že některé souboje vyzněli protahovaně, nebo prostě jsme se nedočkali žádné rychlé smrti. Poslední věc co mi vadí, že některé postavy (hlavně ženské) neměli více prostoru v bojových sekvencích. Jinak už opravdu není nač si stěžovat a pokud skutečně nebudete řešit složitý děj, budete se náramně bavit. Je to prostě pastva pro oči a uši./// Celkem 78%/// ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Pastva pro oči, trýzeň pro duši. Vizuálně promakané dílo, které ovšem neznalého FF diváka unudí skoro až ke spánku. Kdyby byl celý film jeden dlouhý souboj (viz poslední půlhodinka), neváhal bych zvednout. Takhle jen lepší 3*. Z filmu jsem si totiž neodnesl vůbec nic, jen totální chaos. Stále to totiž nepřebíjí pocit, že se díváme na dlouhé in-game video, než na ucelený film. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Na začátku filmu, kdy jde Tifa (Ayumi Ito) zvednout telefon, je v něm na okamžik vidět odraz obalu hry Final Fantasy VII pro první playstation. V Complete verzi filmu z roku 2009 je již však nahrazen jiným odrazem. (Raztubyl)
  • V roce 2009 byla vydána rozšířená verze pod názvem Final Fantasy VII: Advent Children Complete delší o 25 minut. Byly do ní přidány nové scény, mnoho původních bylo předěláno a příběh se více zaměřuje na Clouda a Denzela. Mimoto jsou bitvy násilnější aby působily realističtějším dojmem. Také byly lehce změněny obličeje a oděvy postav aby během bojů vypadaly špinavější a temnější. (Raztubyl)
  • Tvůrci snímku neměli žádné předchozí zkušenosti s natáčením filmů, pouze s tvorbou herních animací. (Raztubyl)

Reklama

Reklama