Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro som od nudy umrel. Animácia sa mi zdala zo začiatku skvelá, potom zase nudná. Hlavné postavy sa mi plietli a kedže som to pozeral s japonským dabingom, tak som ani nevedel, že kto je muž a kto žena. Muži mali dlhé vlasy, ženy zase vystrihané nakrátko. Veľa zbytočných rozhovorov. Potom nedostatočná akcia. Veľa sa tam toho mihoce počas akcie a je to neprehľadné. Príbeh som ani nepochopil, respektíve ani neviem o čom bol. Opäť som splnil svoju podmienku, že sa dodívam na každú snímku, ktorá je akokoľvek ukrutne zlá a nudná. Po tomto som stratil chuť pustiť sa do inej japonskej animovanej snímky. A inak Final Fantasy celkovo neviem nejak prísť na chuť. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vybroušený vizuál a neskutečná akce na jedné straně, "vatózní" příběh a celkem velká nuda na straně druhé. Na pohyblivé japonské obrázky se kouká vážně skvěle, navíc když jsou tak barevné a s příměsí fantasy. Co ale nejvíce zamrzelo, že na hlavní dějové linii bylo od začáku do konce vidět, že je tu opravdu jen proto, aby si tvůrci nějak ospravedlnili jinak velmi akční snímek - na přehlídku komb s velkými meči by do kina nikdo nešel, že. Takže se vzala jednoduchá šablona o vzkříšení nejvetšího padoucha největšího klaďase ze světa herní FF, a "příběh" byl na světě. Není to pak o ničem jiném, než sledovat nudné dialogy, které tu jsou jenom pro vycpání jinak báječných soubojů. Podobným neduhem pak trpěla i starší Essence Within; pokud by byla dějová linka o něco propracovanější, bylo by hodnocení ještě lepší. Mé čtyři hvězdy pak znamenají pochvalu za super choreografii bitek, frajerské charaktery a spektakulární akci, kterou snad ani nelze natočit jinak, než animací... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hrála jsem skoro rok v kuse Final Fantasy VII, ikdyž nějaký pátek už to bude....Přesto mě film absolutně neoslovil a de facto i nudil. Zamilovala jsem si filmy Silent Hill i Metal gear solid, právě díky znalosti herních předloh, z nichž filmy mnoho připoměli a vystihli, v tomto případě se tak nestalo a tento film u mne nezabodoval ,přestože má k tématu Final Fantasy mnohem blíže, než americký pokus, který měl pěkné zpracování, ale s tematikou Final Fantasy měl společný jen název. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Pastva pro oči, trýzeň pro duši. Vizuálně promakané dílo, které ovšem neznalého FF diváka unudí skoro až ke spánku. Kdyby byl celý film jeden dlouhý souboj (viz poslední půlhodinka), neváhal bych zvednout. Takhle jen lepší 3*. Z filmu jsem si totiž neodnesl vůbec nic, jen totální chaos. Stále to totiž nepřebíjí pocit, že se díváme na dlouhé in-game video, než na ucelený film. ()

mandes 

všechny recenze uživatele

final fantazy 8 som celú prešiel (zabralo mi to dva mesiace školských prázdnin a pri záverečnom šéfovy som od zlosti rozbyl playstation ) ale FF7 som nikdy nehral a peto mi dej,chovanie a motivácie postáv nedávajú žiadný zmysel .celý film mi prišiel ako zostrih či zopakovanie najdôležitejších častí hry.takže po dejovéj stránke to vôbec nehodnotím,ale každy velmi dobre vie prečo sa na toto oplatí pozrieť. to je vyzuálná stránka +atmosféra+ perfektné akčné scénky+ ktoré sú dotiahnuté do dokonalosti.okrem toho hlavný hrdina má takú charyzmu že strčí do vačku Michaela Scofielda aj z Bruceom Willisom ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Stvoření Bahamut se v sérii Final Fantasy objevuje často, a to tři druhy: Bahamut, Neo Bahamut a Bahamut Zero. Ve filmu je zcela nový druh, Bahamut Sin. (akisha)
  • Film je součásti Kompilace Final Fantasy VII, která mimo něj obsahuje ještě původní hru Final Fantasy VII (1997), krátké animované filmy Final Fantasy VII: Last Order (2005) a On the Way to a Smile: Episode Denzel (2009), PSP hru Crisis Core: Final Fantasy VII (2007), PS2 hru Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (2006) a mobilní hry Dirge of Cerberus: Lost Episode: Final Fantasy VII (2006) a Before Crisis: Final Fantasy VII (2004). (Raztubyl)
  • Oblečení i vlasy Tifi Lockhard se od hry změnilo, podobně jako u Clouda či Yuffie. U Tifi to prý bylo z toho důvodu, že v sukni nemohly být vytvořeny její bojové triky bez toho, aby divákovi neukázali její spodní prádlo a fanoušci by pak film neoznačovali jako echi (Japonské animované seriály, kde často ukazují převážně dívky ve spodním prádle). Její vlassy pak byly zkráceny z důvodu obtíží při animaci a simulaci jejich pohybu. (Mayki)

Reklama

Reklama