Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Můj dojem jest neznalostí hry ovlivněn. Obrazově krásné, hudebně ucházející, jenomže to nic nemění na mé frustraci a nepochopení toho "všeho". "Na co se to, proboha, koukám?" říkal jsem si už od začátku a znuděn (a také zničen, uspán a špatně naladěn) se ani nedodíval do konce, načež jsem si musel spravit náladu něčím mnohem stravitelnějším... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nedá se srovnávat Advent children s Esenci života. V případě Advent children konečně vzal vše do svých rukou otec, matka a všichni příbuzní.... Tetsuya Nomura. Na filmu je to proklatě vidět a z každého animovaného políčka každý cítí fantazii a atmosféru jedné z největších sérií hráčské historie. K příběhu nepotřebujete žádné podrobné znalosti FF, ale bez těchto znalostí vás určitě minou některé narážky k celkovému příběhu FF. Já nejsem žádný znalec o FF toho vím poměrně málo, ale většina majitelů Playstationu vám vyjmenují všechny speciální údery všech postav. Hlavně v japonsku se jedná o opravdu velké šílenství okolo celé série. Film je velmi akční a spád má neuvěřitelný. Jen doufám, že nejde o poslední dítě ze stáje Tetsuyi Nomura-i. ()

Reklama

Macejko 

všechny recenze uživatele

Varovanie! Ak si tento film chcete pozrieť a o príbehu hernej série Final Fantasy neviete nič, nesnažte sa orientovať v deji. Je to zbytočne vynaložené úsilie a výsledok sa nedostaví. Ale viete čo? Vôbec to nevadí. A prečo? Pretože tento film má také vymakané akčné scény, že sa nedajú označiť inak než ABSOLÚTNA JEBA. V momente, keď sa vám toto divadlo plné lietania, obrovských mečov, hi-tech motoriek, mágie a výbornej animácie začne odohrávať pred očami, bude vám váš zmätok z príbehu úplne ukradnutý, pretože budete príliš zaneprázdnení leštením si očných buliev. ()

predators 

všechny recenze uživatele

6.7.2009 Final Fantasy VII Complete Je velká škoda, že se do oběhu neuvolnila hned tato verze, která je o půl hodiny delší a především se více zaměřuje na příběh, který tím pádem pro neznalé, dává konečně smysl. A... a ... ještě jsem chtěl popsat pocity, které ve mně tento film vyvolal, ale nejde to... :-( Jinak, jednoznačně nejlepší animák, který jsem viděl... Někdy v 2007... Je až s podivem, jak dobré hodnocení se tomuto snímku dostává. Perfektní audio-vizuální zpracování jistě hraje svoji roli, ale pro mě je zde ještě jeden faktor. Nostalgický. A myslím, že většina pětkařů tady mi dá za pravdu. Vzpomínám, když jsem před několika lety proškvařil stejnojmennou gamesu a to je přesně ten důvod mého nadšení. Ach ty vzpomínky... 100% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Pastva pro oči, trýzeň pro duši. Vizuálně promakané dílo, které ovšem neznalého FF diváka unudí skoro až ke spánku. Kdyby byl celý film jeden dlouhý souboj (viz poslední půlhodinka), neváhal bych zvednout. Takhle jen lepší 3*. Z filmu jsem si totiž neodnesl vůbec nic, jen totální chaos. Stále to totiž nepřebíjí pocit, že se díváme na dlouhé in-game video, než na ucelený film. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Stvoření Bahamut se v sérii Final Fantasy objevuje často, a to tři druhy: Bahamut, Neo Bahamut a Bahamut Zero. Ve filmu je zcela nový druh, Bahamut Sin. (akisha)
  • Cloudovi vzpomínky na Zacka mají původ ve hře „Final Fantasy VII:Crisis Core“, která vyprávý Zackův příběh. (Mayki)
  • Předlohou je sedmý díl veleúspěšné počítačové hry Final Fantasy, který je hráči nejen považován za nejlepší díl celé Final Fantasy série, ale také jako za jednu z nejlepších her, které kdy lidstvo vytvořilo. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama