Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (114)

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jojo, delala jsem ve vyvojarske spolecnosti a s kamaradkou jsme se casto bavily na tema, ktery z tech tichych nemluvnych chlapcu by byl jednou schopny naklusat do firmy a celou ji vystrilet .... jakoze takovy ty magoři na první pohled, ti jsou v podstatě neškodní, horší je to s těmi, do kterých bychom to neřekli ani na ten desatý pohled :D ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robert Daly je spoluzakladateľom a hlavným programátorom multiplayer online hry, ktorá ovláda herný priemysel a vytvoril ju na základe svojho obľúbeného seriálu. Posádka lode USS Callister ho však inšpirovala ešte k niečomu. Vytvoril si vlastnú offline verziu hry, kam sa mu vďaka DNA svojich kolegov podarilo dostať všetkých, ktorých nemá rád...Taká milá paródia na Star Trek, tentokrát bez kontroverzného odkazu iba s vystretým varovným prstom smerom k budúcnosti herného priemyslu. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4* jedna z těch zábavnějších epizod, kde si utahuje z fanouškovského zápalu po vesmírných komiksech a seriálech. Příběh varuje před nebezpečím snahy přehnaných úniků z reality do vyfabulovaného světa svých představ a k tomu přidává nebezpečí klonování lidské identity do počítačového systému. Sice několik logických nesrovnalostí kazí zážitek, ale vynahrazuje to naštěstí vtipem. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

USS Callister vlastně rozpracovává jeden z motivů ze speciálu White Christmas, tedy tvorba dokonalých digitálních kopií skutečných lidí a nakolik amorální je, zacházet s nimi jen jako s kusem počítačového kódu. Epizoda má výborný námět a některé hezky promyšlené detaily, vývoj hlavní zápletky ovšem stojí na chatrných základech a scénář, aby se dostal kam potřebuje, na vícero místech tvrdě láme přes koleno programování a možnosti administrátorské role tak, jak je známe a jak jsou implikovány na začátku dílu. Aby si to divák užil, bohužel nad touto povídkou nesmí moc přemýšlet, což je u Black Mirror škoda. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi hodně zaryl pod kůži. Pokud někdo popustí uzdu fantazie a domyslí činy do důsledku, je to vrchol zrůdné odpornosti. Hlavní protagonista měl osud ještě hezký... Ke konci mě trochu tahaly nějaké logické skoky, ale budiž odpuštěno. Musela bych se nad tím zamyslet víc, zda bylo vše košér. Z morálního hlediska je ale tohle solidní sonda. A pro mě důvod, abych si nikdy mozek nikam nepřipojila, i když to jednou určitě půjde. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Aaron Paul je veľký fanúšik seriálu a vedomý si toho, že v ňom len zriedkakedy účinkujú herci dvakrát, súhlasil s poskytnutím hlasu pre túto epizódu pod podmienkou, že mu to nebude brániť v tom, aby sa objavil vo významnejšej úlohe v ďalšej epizóde. Paul neskôr stvárnil hlavnú úlohu Cliffa Stanfielda v epizóde 6. série Beyond the Sea (2023). (Arsenal83)

Reklama

Reklama