Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Tak teď, když Clarksona právě dnes vyhodili, mohli by jít všichni tři dělat kuchařskou show a ukázat těm ostatním stovkám televizních kuchařů a kuchařek po celém světě, jak má televizní vaření vypadat. Určitě by to byla jízda, i kdyby o jídle nevěděli vůbec nic. Začít by mohli třeba návodem, co dělat, když po perném natáčecím dni dorazíte hladový do hotelu a zjistíte, že váš nepochybně dobře placený produkční vám předepsal dietu o nula kaloriích:-) ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Tahle zábavná show o autech má něco do sebe, o tom žádná. Angláni se celkem vyřádili a Clarkson s Hammondem vytvořili velmi koukatelnou, vzájemně se doplňující, dvojku: "arogantní demagogickej blb" a "milej klučina". Zábava povětšinou pramení z "primitivního" vysmívání se autům s nízkým výkonem, inzultací směrem k "neoblíbeným" typům drahých vozů a poměrně příkrých hádek "které auto je nejlepší na světě". Zhruba v každém díle je "nejlepším autem na světě" něco jiného, což imho vychází z šikovně maskované productplacementové strategie. Za nejzdařilejší považuju Top Gearové speciály, v nichž realizátorský tým plní celkem zajímavé úkoly (totálně mě rozhadrovala Alabama a následně Mississippi), všechno pěkně ve svižném tempu, přitom nápaditě a vtipně s nádechem klukovských dobrodružství. Kdo by si nechtěl koupit kraksnu za pět dolarů a projet s ní půl Afriky? Na druhou stranu mi některé "běžné díly" seriálu přišly tak nudné, až skoro nedokoukatelné. Kritická fáze je imho "celebrita na pokec", v níž se řeší jaký auto si koupil bubeník skupiny, o který jste v životě neslyšeli, čím jezdil předtím a v čem by se chtěl svézt. 65% dávám proto, že se v Top Gearu skoro nesnesitelně dlouho blábolí ... jenže pak vezmou osmdesátiletou babču a nechají jí ve sporťáku gumovat silnici :-)) ()

Reklama

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Naprosto autům nerozumím i když díky tomuto seriálu už trošku ano. Po zhlédnutí pár dílů jse usoudila, že i když je to seriál pro pány tak mě uchvátil. Naprosto nenásilný humor, který je použit přesně v danou chvíly kdy má být. A co se týče moderátorů já dávám palec nahoru Jeremymu a Stigovi.Jedním slovem BOMBA :)) ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Nevím proč jsou tady na úvodní fotce tihle tři, protože tenhle starý Top Gear s něma nemá nic společného. Byl to takový základní kámen toho co jsme mohli vidět později a nebylo to špatné. Neviděl jsem všechny díly, ale bylo na co koukat a občas některý z moderátorů i pobavil (Clarkson už tehda věděl jak pobavit). ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ve kterym jinym pořadu můžete vidět takový hovadiny jako v Top gear? Co ty tři blbci jsou schopný vymyslet, to je občas za hranicí zdravýho rozumu. Ale je to prdel. Nejvíc mě asi pobavil díl, ve kterym se trojice moderátorů vydala na dovolenou s karavanem. update: No tak jsem se po nějaký době zase proklikal na Top gear a musim říct, že dovolená s karavanem už byla mnohokrát překonána :-) Jo a jinak jsem se pro zajímavost kouknul i na nějaký ty starý díly a to je celkem o ničem. Sice je to docela nostalgie koukat na to, když tam testujou např. Sierru jako žhavou novinku, ale je to jen takový odříkávání technickejch dat + pár obrázků. To si dneska můžu najít na netu. Jenom trochu nechápu, proč si tam zapínaj bezpečnostní pásy i při jízdě mimo pozemní komunikaci. P.S. A Jeremy Clarkson je totální zabiják :-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Podľa niektorých zdrojov má byť Africkým bratrancom Stiga (Botswanský špeciál) pilot F1 Lewis Hamilton. Podľa týchto zdrojov sa zhoduje štýl jazdy. (kukadlo123)
  • Moderátorské trio se podílelo na vývoji hry "Forza Motorsport 5". (Illuminare)
  • Top Gear je v současnosti vysílán do více než 100 zemí a pravidelně ho sleduje podle odhadů 350 milionů lidí. (Ruuzha)

Reklama

Reklama