Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Ano, skeče jsou umělé, situace naaranžované, děj vyšroubovaný, ale o tom to přeci není. Kam se poděly strohé testy aut, porovnávání common rail systemu, zařízení pro spouštění studeného motoru a nebo vychvalování kapalinového chlazení s menší tepelnou setrvačností? Vše je zabaleno do testování auta v netradičních podmínkách (kolikrát vám autem probíhá banda hasičů, přistává na střeše vrtulník, apod.) takto se auto-magazín mohl více přiblížit laičtějšímu publiku a odborníkům sledování ještě více zpříjemnit. Ano, starší díly pořadu top gear taky nejsou k zahození. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Baví se o autech. Já se nenudím. Jezdí auty a diskutují o výkonosti brzd. Já se stále nenudím. Rozebírají, jaké auto si máme pořídít. A já se nenudím! Jak to?? Kruci, česká televize, viděla jsi to někdy? Tohle je ten správný pořad a autech a o všem možném, co doveze tyto tři sympatické chlapíky (hlavně Jamese, ten je můj nejoblíbenější) za kopec. A jsou mi sympatičtější o to více, že mají Stiga. To je něco jako náš Jára Cimrman. Sice Stiga vidíme živého a zdravého, ale kdybychom pozorně upřeli svůj zrak kamsi do dáli, s jistotou bychom uviděli poskakujícího Járu (ducha či člověka). A jestli ten pořad zrušíte, doběhnu za vámi a.... ukradnu vám všechna auta, kterými jste jezdili! Bojíte se, co?! ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co jsou ti tři schopní vymyslet. I když je to pořad o autech, občas to tak nevypadá. Dělají si prostě srandu ze všeho a ze všech. Většinou se Clarkson s Hammondem spojí proti chudáku Mayovi. A Clarkson si často utahuje z Hammondovy výšky. Ty zahraniční speciály jsou hodně dobré. Napadne normálního člověka dělat vylodění v Normandii s Fordem Fiestou? :D ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pouze a jedině takhle se má dělat pořad (nejen) o autech (nejen) pro automobilové nadšence! Originální, vtipné, s neotřelým výběrem moderátorů a jasně čitelným tahem na branku. Jinými slovy: TOP GEAR má koule. P.s. a teď se zkuste podívat na Zbyňka Merunku a jeho (nechtěnou) parodii na „něco jako moderátor“. Pravda, již s pořad. číslem II, neboť (pro (ne)pamětníky), Zbyňďa to již (s podobným „úspěchem“) zkoušel i za kuchyňským pultem..... ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

828. hodnocený film: Kdeže Autosalon nebo Autostyl. Dokonce ani "čétéčkový" Auto moto revue nesahá "Top Gear" ani po kotníky. Nesmírně inteligentní humor od pánů Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Vynikající hlášky, super testy, skvělé novinky a také jízda v levném autě. 5* a jsem přesvědčenej, že tohle je ten nej pořad o autech všech dob. 5* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • V roce 2002 vznikl nový formát Top Gear, který spolu vytvořili producent Andy Wilman a Jeremy Clarkson. Jeremy pořad moderoval spolu s motoristickým novinářem Jasonem Dawem a konkursem vybraným Richardem Hammondem. (Wishkah)
  • V roce 2001 byl Top Gear zrušen. Jeremy Clarkson se však rozhodl zůstat a spolu s producentem Andym Wilmanem prosadili současnou verzi Top Gearu. (Ruuzha)

Reklama

Reklama