Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (168)

lekr 

všechny recenze uživatele

I když filmy, na který moji rodiče koukaj od rána do včera den co den nemám rád, tak tenhle film se mi líbil. Belmondo je prostě skvělý drsňák a komik v jednom...a to nejen v tomhle filmu..film má dobrou a vtipnou zápletku, skvělý a do posledního bodu propracovaný scénář a výborné herecké obsazení...z filmu se nejvíce líbí scéna kradení obrazu El Grega........u málokterých komedií sem se tak dobře pobavil!! ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Tak tohle že má být bláznivá francouzská komedie? Francouzská ano. Bláznivé to je taky, protože scénář je plný neustále se měnících Belmondových nápadů a výmyslů. O komedii však jde jen zařazením, protože dívat se na tohle dadaistické dílko o šarmantním podvodníkovi je spíše pěkná nuda. Alespoň za charisma a šarm Belmondova podvodníka Victora Vautiera však lze nad kvalitou dílka přimhouřit jedno oko. Ukázka: http://tv.sms.cz/televize/CT2/20100420/1230226790_Nenapravitelny?porad_stav=ukazka ()

Reklama

Josefin 

všechny recenze uživatele

Opravdu moc dobré, Jean -Paul Belmondo tady hraje prostě skvěle, prolhaného, ale tak sexy Viktora . Z něj jen srší invence a charisma, komediálně dokonalý, zaručeně vám spraví náladu. Takové to jeho "nenapravitelné" svádění a uličnictví je nehorázně přitažlivé:-) Ať už ve smokingu ala drakula, blonďaté prostitutky nebo jen tak v nátělníku. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Film bezesporu zajímavě obsazený, jenže Belmondovi, nebo spíš Brocovi asi nikdo neoznámil, že natáčení Muže s Acapulca už skončilo a tentokrát netočí parodii. Belmondův potenciál je tady sice využit na 100%, ale jeho Victor je velmi nepřirozená postava, která sice může imponovat ženám, ale já ho často vnímal jako otravného žvanila. V první půli byl k nezastavení a moc mě to nebavilo. V druhé bylo toho žvanění méně, trochu víc prostoru dostaly i ostatní hvězdy, takže to nakonec jako úplnou katastrofu nevidím. Více podvodů, méně exhibování a bylo by to dokonce fajn. Určitě se na tento film podruhé nepodívám. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Naprosto střelená a ulítaná crazy komedie. JPB se od chvíle, kdy vystoupí z brány vězení, prakticky nezastaví. Lapí do svých osidel krásnou mladou dámu a od té doby jeho kolotoč podvůdků, výmyslů a nápadů neutuchá. Tohle je přesně to, co mám na francouzském filmu tak rád. Nechybí komediálně-kriminální zápletka a v zásadě překvapivý a zajímavý závěr. Jo a ještě něco: dávejte si pozor na ženský, který vypadájí, jako kdyby neuměly do pěti napočítat!!! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy se srazí auta, stojí na rohu asi dvacítka čumilů, a to ještě před srážkou a dívají se ve směru karambolu. Pravděpodobnější by bylo, že se seběhnou, takto je zřejmé, že jsou inscenovaní, ale špatně. (sator)
  • Viktor (Jean-Paul Belmondo) jezdí vozem Jaguar E-type. Jedná se o sportovní automobil britské automobilky Jaguar vyráběný od roku 1961 do roku 1975. Patří mezi nejslavnější modely značky a zároveň je mnohými odborníky považován za nejkrásnější. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama