Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľké sklamanie a to napriek tomu, že podobne ladené filmy mám naozaj v láske. Tuctový dej, nasilu originálne bojové štýly jednotlivých charakterov, ktoré často vyvolávali viac smiechu ako nadšenia. Postupne človek pri tej nude začal vymýšľať prezývky jednotlivým bojovníkom ako napr. Krumpla, rukávnik a pdoobne.) a už to samé asi svedčí o ich enpresvedčivosti. Okrem toho nie veľmi vydarené efekty uveriteľnosť a prirodzenú synergiu rozbúravali už v základoch. A ten koniec to nepotrebuje komentár, tustovejšie to už ani nemohlo byť. 1,5* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moj prvy Simojama Ten a hned pekna nuda. Ako pribeh odniekial zo stredovekeho Japonska je fajn, a na pozadi sa odohrava romanticky pribeh, a dalej nic. Ziadne suboje, epicky zaver, mimoriadne herecke vykony, herci neznami a dialogy su nudne a cely film tak rychlo vysumi do prazdna. A to japonsku kinematografiu /Kurosawa, Kitano, Jasudziro Ozu, Mikio Naruse, Kendzi Mizoguci/mam velmi rad. 30 % ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem čekal o dost více než jsem dostal, značně laciná a nezajímavá akční "pohádka". Zoufale slabá úvodní zápletka, o celém příběhu se dá prohlásit to samé, pokud lze vůbec o příběhu mluvit - vlastně je to celé jen o nepříliš zajímavých soubojích a troše romantiky mezi vůdci dvou znepřátelených táborů. Aniž bych věděl kdo produkoval hudbu, poznat to nebyla potíž, ačkoli Iwashiro Tarô umí rozhodně i lepší kousky. Nakama Yukie mne vlastně ke snímku přivedla a tak trochu toho lituji - ač jsou její půvaby nesporné, průběh filmu ani herecké výkony již krok s její krásou zdaleka nedrží. 60% ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jelikož moc nečtu obsahy atd. před skouknutím filmu a čekal sem spíš něco ve stylu Klanu létajících dýk, byl sem krapet zklamanej, nečekal jsem tolik fantasy. Celkově vzato je tohle takovej pokus o asijský X-men. Občas pokulhávající efekty při soubojích ani tolik nevadily, spíš mi vadila nevyváženost soubojů. Asi nejpovedenější momentem bylo vymlácení ninjů za pomocí slow-time. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Už dlouho předlouho jsem tenhle film chtěl vidět. Taky jsem si v poslední době velice oblíbil Taka Sakagučiho, a tak jsem si řekl, že je čas pustit si další biják, v kterým se objevil. Ale to zklamání, to hořký zklamání. Spousta trapnýho digitálního bordelu, poooomalý tempo, rozplizlá atmosféra, tuny melodramatickýho velekýče, postavy, na kterých člověku nezáleží... no a ta poslední půlhodina, to bylo nekončící peklo na zemi. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno