Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Film dostupný volně na "Ty tubo" (abych nedělal reklamu) jsem si pustil s tím, že to bude čistě americká ptákovina na bázi "aby něco hrálo v pozadí". Jenže příběh se rozjel, s mladou Haley jsem začal sympatizovat a do filmu se zakoukal. Je pravda, že to není kdovíjak úžasné, ale je to ekstra z hlediska akrobatických kousků a super sestav, které tu jsou. Dalo se na to dívat, příběh byl hezký a místy velmi poutavý. Já osobně dávám velké plus za již zmíněné gymnastické kousky, jež vženou krev do žil i divákovi na gauči. Herecké výkony raději rozebírat nebudu, výběr hudby byl průměrný a nějaká estetická stránka (mimo tu akrobacii) taky nic moc. Takže o dost lepší průměr. 70% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem koukám, že se filmek moc nelíbil zdejší veřejnosti. Nejsem žádný expert na gymnastiku. Jsem velkej fanda J. Bridgese a od toho filmu i M. Peregrym, která je fakt jako neskutečně nádherná a s gymnastikou už asi něco společného někdy měla. Film je ze začátku klasická teen anarchy, ale přehoupne se do solidního sportovního dramatu, a mně to teda sedlo neskutečně. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Sportovni, holcici, gymnasticke x vlazne, trn turnaj byl trosku trapny. Filmy se sportovni tematikou tahnou, i kdyz je to o gymnastice, ktera je pro me synonimem pro neskutecnou bolest a tvrde treninky (klobouk dolu gymnastum). Hlavni hrdinka je neskutecne zajimava a hezka, i kdyz mi na zacatku strasne vadila svym frockovitym jednanim. Dej obycejny, nic prevratneho se v nem nedeje. Posledni turnaj byl dost trapny tou svou rebelii. Film, ktery plyne a clovek se u nej nenudi. ..ty jova, ze si nezlomi zada pri tech pozdravech.. ()

prasacimor

všechny recenze uživatele

Mal som pôvodne v pláne pozrieť si tieto mladé, skákajúce prdelky ako rozptýlenie pri jedle, poprípade ako uvoľnenie po náročnom dni. No všetko, čo obaľovalo hlavnú prdel, mi začalo tak neskutočne liezť na nervy, že som to musel po 7 minútach vypnúť. Takto afektované, otravné hovado som vo filme už dávno nevidel. A nezachránil to ani prežúvavec Bridges. Hodnotiť si tým pádom netrúfam, ale predpokladám že za vytrínu by si to tvorcovia nedali. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

První půlhodina vůbec nefunguje, Missy Peregrym je fakt kočka s bomba postavou, ale rozhodně není klučičí rebelující typ nebo výborná herečka. Pak následuje klišé pro barely náctiletý holčiny, který je ale únosný, protože MIssy to jako sportovkyni sekne, aneb nemusím dělat sociologickej výzkum, abych zjistil, že dámský beach volejbal není o výsledcích. Jedno zkouknutí v životě rozdejchá každej, má to momenty v několika konverzacích, ale bohužel moc často se snaží dělat z ženský novinářky zavřený v luxusním hotelu na pobřeží středozemního moře Patricka Chauvela nebo Gorana Tomaševiče. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno