Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

První půlhodina vůbec nefunguje, Missy Peregrym je fakt kočka s bomba postavou, ale rozhodně není klučičí rebelující typ nebo výborná herečka. Pak následuje klišé pro barely náctiletý holčiny, který je ale únosný, protože MIssy to jako sportovkyni sekne, aneb nemusím dělat sociologickej výzkum, abych zjistil, že dámský beach volejbal není o výsledcích. Jedno zkouknutí v životě rozdejchá každej, má to momenty v několika konverzacích, ale bohužel moc často se snaží dělat z ženský novinářky zavřený v luxusním hotelu na pobřeží středozemního moře Patricka Chauvela nebo Gorana Tomaševiče. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, z prostředí gymnastek, kdy je nucena znova začít trénovat problémová Haley. Kterou to evidentně nebaví, ale aspoň tam předvede trochu vzrušení a jak jinak to může dopadnout než, že se do toho vrhne opravdu. Prostředí gymnastek se ve filmu moc neobjevuje. Tenhle sport je hodně tvrdý ( byt se jedná o drobné krásné holky) a poměrně krátký co se týče vrcholu kariéry. Pěkné bylo jak se dívky na soutěži domluvili, když viděli jak nespravedlivě se hodnotí a nechali vždy vyhrát jednu z nich tu nejlepší a ostatní nenastoupili. Ono ve skutečnosti je to stejné hodnotí se dost sporně viz Olympiáda, kdy to viděl snad každý a diváci nechtěli pustit ani sportovce do hry, jak to bylo okaté. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film nevim jak hodnotit zacatek je na 2 hvezdicky prostredek na 3 a konec tak na 2.5. Je to sice komedie pro mlade ale nekdy je to i vtipne a divat se na to da takze je to ve vysledku prumerna komedie ktera nikoho neurazi ale narocnejsi publikum ani nenadchne. Proste nenarocna oddychova komedie ktera spise zaujmme mladsi publikum ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sportovní film zabývající se dívčí gymnastikou dějově vsazené do elitní gymnastické akademie, kde se mají napravit problematická děvčata. Romantická linka tu není a tak pro leckoho může přijít zklamání, ale jinak se jedná o příběh o dívčím mládí, touhách, přátelských vztahů a sportovních výkonů. A v tom všem se pohybuje Jeff Bridges v roli trenéra. Missy Peregrym coby rebelka nijak zvlášť uvěřitelná není, ale v jiných rovinách už to ujde. Typická naivita hodna puberťačky z ní doslova číší. Ostatní děvčata velmi často viditelně přehrávají, což velmi kazí celkový dojem. Sice tuctový příběh s naprosto nereálnou a dosti hloupou scénou z gymnastické soutěže, ale je to prostě jen film pro mladé o mladých a jejich sportovních výkonech. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Haley Graham (Missy Peregrym) je taková živější mladá slečna. Když ji jednoho dne načapají policisté při nechtěném (holt někdy se skok na skejtu nebo bmx tolik nevyvede) navštívení cizího majetku dostane od soudkyně možnost volby - vězení - nebo atletická škola (ze které před časem, ač byla nadějná atletka, odešla). Samozřejmě zvolí atletiku, a tudíž musí se musí srovnat se svým trenérem Burtem Vickermanem (Jeff Bridges) a hlavně s nepřející atletickou komisí ... No nevím, o čem tento film měl vlastně být? Jak se stát z rebela (rebelky) úspěšnou sportovkyní reprezentující zemi na olympiádě? Nebo to mělo hlubší podtext? Nějak jsem ho nepochytil. Takže jediné, co bych mohl na filmu vyzvednout je spousta mladejch holek (a některý i hezký :) ) v atletických úborech a docela pěkné natočení sportovních scén. Pokud nejste ženského pohlaví nebo jste starší 12 let tak se filmu zdaleka vyhněte ... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama