Reklama

Reklama

Kevin Sorbo (TV seriál “Herkules”) se představuje v hlavní roli pokračování veleúspěšného akčního filmu Kráčející skála o hrdinovi, který ve svém rodném městě bere spravedlnost do svých rukou. Nick (Sorbo) se vrací do svého rodiště poté, co jeho otec a místní šerif v jedné osobě za nevyjasněných okolností zahynul při automobilové nehodě. Brzy odhaluje, že přívětivé místo, které si pamatuje z dob svého dětství, je teď ovládáno násilnickým gangem. Gangsteři zastrašují místní obyvatele a nevybíravými metodami je nutí k odprodeji jejich majetku. S pomocí agenta FBI a několika starých přátel se Nick stává novým šerifem, který udělá vše pro to, aby gang a jeho brutálního šéfa zničil a ve městě znovu nastolil pořádek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (60)

borohub 

všechny recenze uživatele

Smutné na tom je, že toto má opravdu s kráčející skálou 1 společné snad jenom jméno. I režisér je jiný, to se jde taky poznat na kvalitě filmu. Ale teda byl to hroznej průser, opravdu těžko hledám nějaké pozitivum na tomto filmu. Sorbo je rád že vůbec unese tu svojí brokovnici, otázkou je proč je to kráčející skála? Když tohodle chlapa bych se na ulici ani nezalekl. A kurva co měl znamenat ten konec? Ty ohnivé efekty, prostě kurva co to je? duel ve stylu western to ještě více pohřbil. co se dá dělat, bylo mi hned od začátku jasné že to bude pičovina na xtou, ale tak čekal jsem že budu hodnotit alespon 2 hvězdama, ale to nemůžu.. Uvažoval jsem mezi odpadem a 1 * pak jsem se rozhodl pro tu hvězdu jen proto, že filmy které jsem hodnotil odpadem jsou větší sračka.. No nic, pokud nemusíte nekoukejte na to :) ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Největší chyba Kráčející skály 2 je jednoznačně v tom, že se snaží hrát si na akční film, i když jím očividně není. Sorbo je sice sympaťák, ale je to přece jen MODEL a ne akční hrdina!!! Za celou dobu taky rozbije držku jen asi třem lidem, plus další dva oddělá brokovkou, což je na akční film sakra málo a po téhle stránce ho strčí do kapsy kdejaká blbá neměcká detektivka. Sorbově "akční (ne)schopnosti" se bohužel musela podřídit i jinak velmi slušná režie, která v bitkách totálně padá na hubu a připomíná spíš videoklip Backstreet boys. Ve zbytku děje se toho zase až tak moc zádadního nestane, většinou jen někdo na někoho dělá ramena a i když je hlavní záporák docela slušný, nemusel by zrovna vypadat jako by včera vylezl ze střední školy. Kevin Sorbo si konečně našel nějaké to místo na život ve filmovém průmyslu a kdo ví, třeba se nám z něj stane nový král "direct to video" filmů. Jenom už prosím ne s žádnou další Kráčející skálou! ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Co dělá druhý díl horší jak díl první je skoro všechno. Kevin Sorbo nikdy tak špatný herec nebyl, takže to by šlo i skousnout, i když tak cool jako Johnson není, tak ten mi vadil na filmu nejméně, ale co je špatně je rozhodně změna režiséra a velice slabý scénář. Takže pro mě rozhodně slabší jak díl první. 40% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Spokojnosť. Kevin síce nie je Rock, ale charizmu na utiahnutie filmu má. Dosť sa mi páčila štylizácia snímky, čoby moderného westernu k čomu vo výraznej miere prispela aj vydarená country muzička (namä úvodný song je famózny). Akčné scény, povedal by som, že lepší štandard, sú natočené celkom prehľadne a i keď je ich dosť málo, film nenudí. Slušná akčná jednohubka, určite patrí k tomu lepšiemu čo možno na poli akčných direct-to-dvd béčiek nájsť. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Katastrofa na pohladanie. Kedze Dwayne Johnson z jednicky uz nemal zajem tocit dalsie zbytocne pokracovania, podarilo sa reziserovi splasit akusi hrozu, ktora sa vola Kevin Sorbo na tocenie Walking Tall 2. Pochopitelne, reziser Tripp Reed ani Sorbo nevideli talent ani z rychliku, tak fakt nechapem, ako sa im to vlastne podarilo natocit. Pre mna doteraz zahada. No nic to, dejova linia, to je tuna ciste sci-fi, a atmosfera sa nekona. No a kedze scenar musi niekto napisat, a najblizsie miestu tocenia bola pomocna osobitna skola, tak jeden jej absolvent s Downovym syndromom sa cinil. No a vysledkom bol tento film. 5 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Dej sa odohráva vo Fergusone, fiktívnom meste Kitsap County vo Washington Cascades. (Zeker)
  • V jednej z posledných scén postrelia hlavného hrdinu do nohy, no vôbec na ňom v nasledujúcich záberoch nebadať, že by na ňu kríval. (BoncheR)
  • Film bol natočený v hornatých častiach Britskej Kolumbie. (Zeker)

Související novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama