Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (180)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto som vzhliadol v omyle, že idem pozerať film s Mattom Dillonom z roku 2004. Ale keď už to bolo v prehrávači, tak mi to nedalo. O nič doležité by som ale neprišiel, príliš som sa na vtípkoch nezabavil, chápem ale, že mladým amíkom to može pripadať vtipné. Najvačší plus je obsadenie, každý sa na svoju rolu hodí, predovšetkým Dane Cook je sympaťák. Viac by sa hodil do formátu filmov Kevina Smitha. Niekde tesne pod ***, ale keď niekde pridám, musím niekde aj ubrať. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $28,444,855Tržby Celosvetovo $38,368,909Tržby za predaj DVD v USA $20,792,682 //počet predaných kusov 1,300,627║ Taká praštenosť, ktorá sa vo svojej podstate ani moc realite nevymyká, dalo sa. /40%/ ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Príjemná zábava podfarbená troškou nefalšovanej lásky s kúskom dôvtipu a zaujímavého sveta supermarketov. Osobne som pracovala iba v sklade ale viem, aké zaujímavé je skrývať sa za krabice a pekne sa niekam zašiť. Tento film má úžasný soundtrack, ktorý vás určite upúta. Dej je priamy a jednoduchý, takže pri ňom nemusíte veľa premýšľať. Pre mňa 70% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemný a svěží snímek, kterých mezi klasickými romantickými komediemi moc není. Příběh je jednoduchý a víceméně jde jen o to, že flákač pracující v supermarketu se rozhodne stát se zaměstnancem měsíce aby si mohl užít s novou kolegyní, kterou si myslí, že tím oslní. Nebude to však jednoduché jelikož má velice silnou konkurenci v prodejci s "nejrychlejšíma rukama". Oproti ostatním americkým komediím je tato vcelku originální a i když se takřka celý děj odehrává s útrobách supermarketu rozhodně nenudí. Je zde spousta vtipných situací a převážně souboje mezi zaměstnanci jsou nápadité a vtipné. A když se k tomu připočtou sympatické a zábavné postavy vznikne jedna z těch lepších komedií, které se na nás každoročně z hollywoodu hrnou. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Spíš 3.5. Začátek se tváří jako důstojný nástupce legendárního The Waiting, škoda že postupem času kvalita trochu upadá, ale pořád je se na co dívat. Tyhle komedie z pracovního prostředí té nízké vrstvy vždycky stojí za to, mají své kouzlo:-) Scénář je naprosto typický a ničim vás nepřekvapí a herci působí celý film příjemně, teda kromě slečny Simpsonové,která snad celý film odehrála s jedním výrazem na tváři. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama