Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všechno nebo nic

  • USA Bring It On: All or Nothing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Paradoxne sa mi to páčilo viac ako pôvodný snímok. Ešte stále tam boli miesta (najmä na začiatku), ktoré boli nesmierne pätolízačsky gýčové a nijako sa to schémou a formou nelíšilo od iných podobných filmov pre násťročných, ale vo výsledku to bolo príjemné, milé a občas i vtipné ( i keď úvod tomu nenasvedčoval). **/*** ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Mé ohodnocení berte s notnou rezervou, uvědomuji si, že “ Bravo Girl: Všechno nebo nic“ patří k těm nesledovatelným, narůžovělým, mainstreamovým a pubertálním kýčům nejtěžšího kalibru, u něhož mou udělený počet hvězdiček absolutně nesouzní s jakostí. Procentuálně bych se měl nejspíše pohybovat někde u (absolutní) nuly, jenže jsem moc velký milius a zrovna toto vypreparované cosi parazitující na něčem čemu říkáme kultura, nedokážu díky té štábem neplánované švandě, která mně byla nabídnuta, hodit do odpadu... Zkratka, měl jsem tu čest s něčím, co je tak špatné, až je to vtipné, a jak možná vítě mě se nikdy neomrzí smát pitomcům, tudíž jsem si film "zvraceným" způsobem užil a jakýkoli počet hvězdiček menší dvou by z mé strany byl pouhým pokrytectvím a intelektuálským snobstvím... P.S. Americký styl života mých dá se říct vrstevníků stojí za prd, i se svými chybami jsem rád za to kým jsem, identita, která je přenášena na americké teenagery je odpudivá, styděl bych se za smyšlení a postoje, které u postav zde a ve filmech podobného typu pozoruji a vlastně si ani v nejhorší noční můře nedokážu představit sám sebe na místě hlavních hrdinů, notabene hrdinek... ()

Reklama

Anduril 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale mne sa to páčilo. Nechápem prečo, ale je to tak. Boli tam dobré hlody, naozaj som sa zasmial. Síce som to chcel po pár minútach vypnúť, ale neľutujem, že som to dopozeral až do konca. pekné herečky som si až tak nevšímal, skôr ma zaujalo priateľstvo, charakter, citové vydieranie dievčaťa chalanom. Takže som tam toho našiel viac. Príbeh dosť kopíruje jednotku, až na pár odtieňov, ale zasmial som sa viac. Takže dávam *** Na jedno pozretie mi to však stačí. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Na holky z americkych teen komedii se kouka vzdycky bajecne ale tady to vsechno konci. Pribehove zadne prekvapko a od prvni minuty neskutecne predvidatelne a zaver pruhledny jeste vice. Od dialogu a hereckych vykonu taky nelze cekat neco extra. Pokud nic neocekavate tak neocekavejte proste vypnete mozek a zkouknete k nicemu jinemu to neni 40% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, musím se přiznat, že k tomuto filmu jsem přistupoval se značnou dávkou skepticizmu. Prvních pět minut mne utvrdilo v tom, že budu dávat odpad. Otázka byla, za kolik minut použiji rychloposun a po jaké době to vypnu. Nu, kupodivu, posun jsem použil jen jednou a dodíval jsem se až do konce. Dokonce jsem se občas i zasmál. Když k tomu připočtu obdiv ke kaskadérským výkonům „tanečníků“ a vcelku svěží příběh, vychází i snímek velmi pozitivně. Navíc se mi trefil do nálady, když jsem na horor ani SF neměl nákladu. Myslím, že je to dobrá oddechovka na nedělní podvečer a to jsem si vědom, které divácké obci je film určen. A také jsem si vědom, že jde o naivní pitominku. Přesto má něco do sebe. 20130908 9019 bt ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Danielle Savre a mladší sestra Beyoncé Knowles Solange Knowles, které ve snímku tvárnily roztleskávačky, přispěly k soundtracku svými skladbami. (zajda404)
  • Ve scéně, kdy Britney (Hayden Panettiere) přichází do telocvičny na konkurz, položí svou tašku ke dveřím. Po skončení konkurzu je však její taška na lavičkách. (Sydney008)
  • Britneyina nová střední je Crenshaw Heights. Ve filmu s podobnou tématikou Love & Basketball (2000) Quincy a Monica navštěvují také Crenshaw. (HappySmile)

Reklama

Reklama