Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pohřbu Johanna von Wolfhausena se jeho vnukové Jan a Todd dozvědí, že podle rodinné tradice musí odvézt urnu s popelem do jeho rodného Německa. Do Mnichova dorazí právě v době Oktoberfestu a pan Schniedelwichsen, který jim měl pomoci, je zavede na tajný mezinárodní turnaj v pití piva, organizovaný baronem Wolfgangem von Wolfhausenem. Tady bratři zjistí nejen to, že jejich dědeček byl baronovým příbuzným, ale že kdysi jako kluk ukradl recept na nejlepší pivo na světě a se svou matkou, prostitutkou Gam Gam, utekl do Ameriky. Německý tým bratry hravě porazí a společně s publikem zneuctí památku jejich dědy. Bratři přísahají pomstu a vrátí se do Colorada, kde sestaví americký tým pro příští ročník turnaje. Zjistí, že dědeček recept neukradl. Baron ho před smrtí ukryl do panenky a tu dal chlapci krátce předtím, než ho Gam Gam vzala do Ameriky. Právě on byl totiž jeho prvorozeným synem, a tedy dědicem rodinného pivovaru v Bavorsku. Mladíci podle receptu uvaří po více než padesáti letech legendární pivo a jednu lahev pošlou německým soupeřům. Ti se okamžitě vydají do Ameriky, aby se receptu zmocnili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Shit 

všechny recenze uživatele

jo, tyhle zhusta debilní komedie mam abnormálně rád, ale Beerfest je bohužel přespříliš rozmělněnej v strašně přestřelný délce, která z toho učiní jen blbost a ne zábavnou blbost, ale abych zase nekecal, tak některý fórky jsou ultimátně dokonalý, jako třeba skoro všechno ze soutěže beerfest s němcema a nebo vysvětlení proč Jay Chandrasekhar nemůže hrát Pivo pong, občas mě to prostě dokázalo fakt výborně pobavit, ale z větší části to je spíš zdlouhavý ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Broken Lizardi si mě získali už před několika lety skvělou komedií Superpoldové. A tohle byla snad ještě větší prdel. Jasně, že je to naprostá hovadina, ale když si v pátek večer přitáhnu domu igelitku plnou lahváčů, tak opravdu nemam náladu na sledování nějakýho intelektuálního veledíla. Prostě jsem se chtěl zasmát a to mi tenhle film splnil s přehledem. S lahváčem v ruce (a další zásobou v lednici) pod 5 hvězdiček jít nemůžu. ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

J. Prochnow parodujicí " Das Boot ", nařachaný R. Moeller jako těžký pivař a poslední vtipné video s D. Sutherlandem. Do toho všeho hodně, ale opravdu hodně piva. Holky co ukazují svoje vnady. Tuto komedii, bych nejspíš nikomu nedoporučil, na druhou stranu jsem se u ní nenudil a občas se i zasmál. Pokud bych se, ale chtěl odreagovat, vypnout mozek a dát si u toho pivko, tak tahle komedie je k tomu ideální. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Démon alkoholu se zde projevil v plné míře. Jestli by to někdo chtěl zkoušet, tak by doopravdy měl usilovně trénovat. Je to sice film, ale zkoušet na nějaké chlastací akci tyhle hry je určitě větší zábava než se bezhlavě opíjet. Objevil jsem zde několik metod, které se v reálu dají skutečně znamenitě uplatnit. Co se týče střeštěností a nahotinek a děje s nic moc smyselm, je to celkem v pohodě a skousnutelné. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi to líbilo víc. Možná jsem si u televize i něco vypil. Ano, toto je film, u kterého je vhodné si trochu přihnout. Je to film o pití - o pití piva. Takže pro člověka, který se v tom vyzná, je toto správná komedie na večerní odlehčení. Jo, Oktoberfest - to je jedna z věcí, kterou bych chtěl absolvovat než zemřu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V Severnej Amerike bol film uvedený s dĺžkou 110 min. (vavrinec)

Reklama

Reklama