Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pohřbu Johanna von Wolfhausena se jeho vnukové Jan a Todd dozvědí, že podle rodinné tradice musí odvézt urnu s popelem do jeho rodného Německa. Do Mnichova dorazí právě v době Oktoberfestu a pan Schniedelwichsen, který jim měl pomoci, je zavede na tajný mezinárodní turnaj v pití piva, organizovaný baronem Wolfgangem von Wolfhausenem. Tady bratři zjistí nejen to, že jejich dědeček byl baronovým příbuzným, ale že kdysi jako kluk ukradl recept na nejlepší pivo na světě a se svou matkou, prostitutkou Gam Gam, utekl do Ameriky. Německý tým bratry hravě porazí a společně s publikem zneuctí památku jejich dědy. Bratři přísahají pomstu a vrátí se do Colorada, kde sestaví americký tým pro příští ročník turnaje. Zjistí, že dědeček recept neukradl. Baron ho před smrtí ukryl do panenky a tu dal chlapci krátce předtím, než ho Gam Gam vzala do Ameriky. Právě on byl totiž jeho prvorozeným synem, a tedy dědicem rodinného pivovaru v Bavorsku. Mladíci podle receptu uvaří po více než padesáti letech legendární pivo a jednu lahev pošlou německým soupeřům. Ti se okamžitě vydají do Ameriky, aby se receptu zmocnili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Amíci nám opět předvedli, že dokáží natáčet ty nejstupidnější a nejnechutnější komedie na celém světě. Beerfest je film, který by se měl promítat v hospodách. Mezi uslintanými štamgasty by nepochybně sklidil větší úspěch než kdekoliv jinde. Takže jedna hvězda za to pivo.. :-) Jinak je to bohužel jasný odpad :-( ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Od Oktoberfestu jsem opravdu neočekával nic světoborného, ale že místo do pivního festivalu budu vtažen osobně do souteže, jejímž cílem je dosledovat tento film až do konce jsem opravdu netušil! Mimochodem jsem prohrál, nevydržel jsem ani hodinu, a jak se těm idiotům pivní odveta povedla mi je opravdu naprosto volné. Na letní zahrádce zapomenuté zvětralé, sluncem vařené, hmyzem kontaminované pivo je chutnější než tento paskvil, který ani nenazývám filmem. ()

Reklama

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivně je Beerfest hoden odpadu, leč byl jsem rozhodnut ocenit ho alespoň jednou hvězdou, a to za obsah - pivo a Německo (ač ne v zrovna příznivém světle, že). Oba zmínění patří k mým oblíbeným. Pro odpad jsem se rozhodl po zjištění, že soutěže v pití piva se neúčastní Češi, velmistři v požívání tohoto moku, a místo nich tam jsou kupříkladu Švédové či Kanaďané. Nic osobního, ale co tam kurva dělají místo nás? Tím u mne Beerfest ztratil úplně a výš na pomyslném žebříčku se prostě dostat nemohl... 0% ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Aha, tak tohle je pravý, nefalšovaný "pleasure-guilty" film! No, bude tomu tak. Film o chlastání hektolitrů piva, následném říhání a chcaní, popořen říznými hláškami situován do Německa, kde typický Němec nosí kšandy a místo huby má kulomet na ostrá slova, který se maže Bratwurstem. Tak jo. Blbé, až je to dobré. ()

giacobbe odpad!

všechny recenze uživatele

Není to skvělá kravina jako Děsnej biják nebo Blbý a blbější, tohle je jen kravina. Nedokázal bych se u toho smát ani s lahváčem v ruce, ani po pár dvanáctkách, ..ani s otravou alkoholem. Mimochodem, tvůrci si měli pustit záznam ze soutěží v pití tupláků na čas, soutěžící na Beerfestu v této komedii cucají pivo jako deváťáci na školním výletě. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V Severnej Amerike bol film uvedený s dĺžkou 110 min. (vavrinec)

Reklama

Reklama