Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť dlho som bol v tom, že sa jedná o jednu z tých priblblých romantických komédií. Vysoké hodnotenie na CSFD naznačuje, že to nebude celkom pravda. A veru, že nie je, pretože s komédiou to veľa spoločného nemá i keď sa sem -tam zasmiať dá. Nahliadnuť striedavo do problémov manželstva po 30-tich rokoch a dlhšieho vzťahu, ktorý je tesne pred vstupom do manželstva je zaujímavé už samo o sebe a čo až do toho príde nevera? Len vtedy to začína naberať na obrátkach a scény hádok, klamstiev a presviedčania sú doslova adrenalínové. Prvá tretina filmu je trošku rozťahaná, ale hneď po C. Affleckovej vystresovanej scéne, v ktorej nevie klamať a nevera sa prevalí je film 100%-ný. Celý záver na schodoch i s piesňou "I Miss you " je dojímavý i vtipný a nebyť dlhšieho rozbehu v úvode, uvažoval by som o plnom hodnotení. 80%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Haggis .. Bravíčko. Úžasná mozaika vztahů mladých lidí na životní křižovatce. Nebylo by se ani třeba rozepisovat - tento snímek se Vás svým intenzivním obsahem buď dotkne a následně strhne, nebo kolem prosviští bez emocionálního zachvění… K dokonalému souznění mi chybí jen trochu „obyčejnější“ prostředí - pravda, americká vyšší třída je nám na hony vzdálena, ale jinak postavy řeší a bude řešit stále ty stejné problémy jako asi každý z nás. A celek převyšuje vzpomínané Garden State o několik tříd (IMHO nesrovnatelné filmy). Především má lepší scénář - ruka zkušeného matadora jde zejména v dialozích poznat. Zážitek vydatně gradují taktéž herci (Zach bez debat válí a ta kočenka Rachel co mu zkomplikuje čekání na oné křižovatce je taktéž výtečná) a umocňuje výborný písničkový podklad. Pět jak vyšitých. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Odporúčam hlavne mladým, život nie je len prechádzka ružovým sadom, film celkom pekne popisuje rozdielnosť medzi ženskou a mužskou psychikou. Celkovo dej zaujme a situácie sú zo života. Pozrite sa a urobte si svoj názor. Ja som v tom videl veľa zo života. Pre mňa viac ako príjemné prekvapenie. Posledný bozk nie je len o nevere, ale vlastne o všetkých starostiach ľudí, ktorí majú tridsiatku na krku. Všetky konflikty sú uveriteľné a môžu sa dotknúť každého z nás. Či sa jedná o neveru, cestovanie alebo neporozumenie v partnerskom a rodinnom živote. Pritom si myslím, že snímka rozhodne nevykradá iné filmy a má celý čas čo ponúknuť. Potešil ma aj koniec, ktorý hoci nabáda k happyendu, tak odpustenie sa nekoná. A to len pridalo na pozoruhodnosti. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Šlape to, herci hrají jak z partesu, éterem se line přítulná hudba a občas to má své silné momenty a dobře pojmenované "pravdy". Ale celkově to na mě působilo příliš povrchně, sešité z až moc okoralých schémat, které za sebou vláčí pár nesvéprávných postav. Pocitově mě to minulo ovšem hlavně kvůli postavě Zacha Braffa - sledovat odpouštění slabošskému zoufalci, který se nejen že není schopen postavit čelem vlastním problémům, ale ještě se chová jako absolut bastard (jedna věc je uletět, druhá uletět, pohádat se, s chladnou hlavou opustit zdrcenou zbouchnutou přítelkyni, zalupat si a pak se najednou omlouvat té prvé i té druhé ... ten chlap je nula!), to mě doopravdy nebaví. ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Film o vzťahoch, o komplikovanosti veci zvanej láska a o tom ako človek dokáže ublížiť tomu koho veľmi miluje/miloval. Film o tom, že niekedy láska dokáže odpustiť druhému zradu a o tom, ž niekedy ani tá najväčšia láska nedokáže vzťah zachrániť. Film o tom, že vec ktorá nám na svete prináša najviac radosti nám zároveň prináša aj najviac bolesti... Ďakujem Zach-10/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kde Michael několik dní čeká na Jennu před vchodovým dveřmi, je odkazem na německý film Legenda o Pavlovi a Pavle, kde Pavel také několik dní kempuje před Pavlinými dveřmi, aby ji dostal zpátky. (HappySmile)
  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)

Reklama

Reklama