Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Cival 

všechny recenze uživatele

Šlape to, herci hrají jak z partesu, éterem se line přítulná hudba a občas to má své silné momenty a dobře pojmenované "pravdy". Ale celkově to na mě působilo příliš povrchně, sešité z až moc okoralých schémat, které za sebou vláčí pár nesvéprávných postav. Pocitově mě to minulo ovšem hlavně kvůli postavě Zacha Braffa - sledovat odpouštění slabošskému zoufalci, který se nejen že není schopen postavit čelem vlastním problémům, ale ještě se chová jako absolut bastard (jedna věc je uletět, druhá uletět, pohádat se, s chladnou hlavou opustit zdrcenou zbouchnutou přítelkyni, zalupat si a pak se najednou omlouvat té prvé i té druhé ... ten chlap je nula!), to mě doopravdy nebaví. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tu půjdu proti proudu, ale tento snímek mě tak deprimoval, nebavil a herecky nevyžil, že nemůžu dát víc jak dvě hvězdy. Téma přitom je dobré- v současnosti se žije strašně rychle, takže i krize přichází na lidi dřív... Je jasné, že narození dítěte nemusí znamenat umocnění vztahu, ale je to pořádná prověrka s ručením omezeným. Michael na mě působil velice hezky ve scénách s Jennou, naopak když byl s Kim, tak byl jak rozpačitý teenager, který neví kam s očima. Kim samotná na mě působila naprosto příšerně, většinu z toho zřejmě měla ve scénáři, ale i tak se mě zmocňovala nechuť, kdykoli jsem ji viděla. Rychlý konec celé trápení završil, ještěže to nebylo delší. Za co tedy ty dvě hvězdy? Ohromně se mi líbila část s Kennym, který už se těšil, že našel děvče do nepohody, které nezkazí legraci a pak dostal studenou sprchu- to byl jediný komediální prvek v celém filmu. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Odporúčam hlavne mladým, život nie je len prechádzka ružovým sadom, film celkom pekne popisuje rozdielnosť medzi ženskou a mužskou psychikou. Celkovo dej zaujme a situácie sú zo života. Pozrite sa a urobte si svoj názor. Ja som v tom videl veľa zo života. Pre mňa viac ako príjemné prekvapenie. Posledný bozk nie je len o nevere, ale vlastne o všetkých starostiach ľudí, ktorí majú tridsiatku na krku. Všetky konflikty sú uveriteľné a môžu sa dotknúť každého z nás. Či sa jedná o neveru, cestovanie alebo neporozumenie v partnerskom a rodinnom živote. Pritom si myslím, že snímka rozhodne nevykradá iné filmy a má celý čas čo ponúknuť. Potešil ma aj koniec, ktorý hoci nabáda k happyendu, tak odpustenie sa nekoná. A to len pridalo na pozoruhodnosti. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím jak zhodnotit tenhle silný a podmanivý kousek a přitom jen suše nevychvalovat herce, hudbu atd. Shrnu to jedné věty. Nežeňte se, nevdávejte se, nevyrábějte parchanty, chcete-li být šťastní! Skvělý film, kde se Vám nedostane otřepaných "prcičkovských" vtipů, ale hluboké myšlenky a sugestivního děje. Já si náramně pochutnal. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle chvílemi dost bolelo. Poslední polibek je film, který celkem úspěšně zničí (nebo alespoň hodně naruší) vaše vžité představy a sny o šťastných dlouhodobých vztazích a názorně předvede, že i když v životě dosáhnete všeho, o čem jste kdy snili, stejně vám to asi nebude stačit a ze strachu ze stereotypu a předčasného "konce života" se snadno dopustíte neuvážené, ale o to osudovější chyby. Rozhodně jeden z těch lepších a uvěřitelnějších vztahových filmů z těch, co jsem zatím viděl. 90 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Rachel Bilson požadovala dablérku pro sexuální scény, protože se styděla před kamerou. Nakonec při těchto scénách odmítla ukázat prsa na kameru a nosila kalhotky, ale scénu natočila sama bez dvojnice. (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)

Reklama

Reklama