Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +stupňující se děj a jeho atraktivita, jako romantický film je to hodně netradiční -hodně slabý rozjezd, méně známé herecké tváře/// Téma které se mě dříve nebo později určitě bude dotýkat. Snad spíš později, protože bych se opravdu nechtěl objevit v kůži hlavních postav. Musím pochválit Rachel Bilson, která je tady opravdu okouzlující a je těžké ji nepodlehnout. Na film se určitě podívejte, je jiný než by jste možná čekali, což by mohlo leckterému divákovi stačit /// Celkem 62%/// ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Takže, předem upozorňuji, že můj komentář bude možná příliš subjektivní, ale prostě nemůžu dát vyšší hodnocení, protože si to jen "možná zaslouží". Pro mě je to prostě jen protivný film o lidech, kteří nevědí, co chtějí. Zakládat rodinu, čekat dítě a pak dělat takový blbosti, tak pardón, ale to mě fakt nezajímá, to je jejich blbost. Koukat se na to hodinu a půl fakt nepotřebuju. Pak už nás samozřejmně jen čeká "oh, promiň, jsem takový vůl, udělal jsem chybu...", prostě zrovna dvakrát nemusím lidi, kteří nevědí, co chtějí a pak fňukají. A pokud je Vám víc let a ztotožňujete se s touhle "pravdou", která nám tady byla ukázána a chcete se snažit argumentovat tím, že jste byli "mladí a blbí", tak Vám chci jen říct, že já mám třeba i do třiceti ještě daleko, ale rozhodně vím, že pokud nechci rodinu, tak nechci a pokud chci, tak chci. No a jinak k filmu - Herci slušní, i když nic extra. Ale hlavně nechápu, co na tom byla "Komedie"'. Podle mě tam nebyly ani komediální prvky, spíše jen rádoby psychologické drama, které je však spíše po celou dobu nudné a nic se tam neděje, nic nás nepřekvapí. Díky, nechci. 40%. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Šlape to, herci hrají jak z partesu, éterem se line přítulná hudba a občas to má své silné momenty a dobře pojmenované "pravdy". Ale celkově to na mě působilo příliš povrchně, sešité z až moc okoralých schémat, které za sebou vláčí pár nesvéprávných postav. Pocitově mě to minulo ovšem hlavně kvůli postavě Zacha Braffa - sledovat odpouštění slabošskému zoufalci, který se nejen že není schopen postavit čelem vlastním problémům, ale ještě se chová jako absolut bastard (jedna věc je uletět, druhá uletět, pohádat se, s chladnou hlavou opustit zdrcenou zbouchnutou přítelkyni, zalupat si a pak se najednou omlouvat té prvé i té druhé ... ten chlap je nula!), to mě doopravdy nebaví. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Jediné čo sa mi dostalo bol stupidný výraz Zacha Braffa... ten človek fakt čumí stále rovnako, inak čo sa celku týka... no nechýbalo veľa a bol by som vyronil slzu. Príbeh zo života, po rokoch vzťahu príde rutina, človek hľadá "vzrušo", chytí osud pevne do rúk a zaľakne sa... docvakne mu, čo môže stratiť, človek by si myslel, že už je neskoro, no nie je... aaa happy end, úžasne 4/10 (potrebujem na CSFD do komentov vkládať smaily, hlavne toho čo krúti očami) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaří podchytit snad všechny možné situace co mohou ve vstazích nastat. Hlavní příběh ovládá Zach Braff a svádí ho nádherná Rachel Bilson. Celkově to bylo dost pravdivě natočené (asi, přece jenom třicátník ještě nejsem). Ale například linie starších manželů mě moc nebrala. Určitě ten film ale doporučuju. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)
  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)
  • Scéna, kde Michael několik dní čeká na Jennu před vchodovým dveřmi, je odkazem na německý film Legenda o Pavlovi a Pavle, kde Pavel také několik dní kempuje před Pavlinými dveřmi, aby ji dostal zpátky. (HappySmile)

Reklama

Reklama