Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušně rozjetý duchařský horor,který je ze začátku opravdu děsivý:Kristen to pekelně sekne a andělsky hraje.Bohužel stalo se,co se stává často,slabá celková pointa a zpackaný konec,který opravdu děsivý průběh začátku změní v nudný thriller.Veliká škoda nezvládnutelného konce,protože do určité chvíle sem si jel na 5*.Ale film stojí určitě za mrknutí hlavně pro fanoušky Kristen. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný duchařský horor, u kterého jsem se občas i pěkně leknul. Je to o rodině, která koupí 5 let opuštěnou farmu a chce na ní začít pěstovat kukuřici. Otec rodiny nemá moc peněz a najme si na práci schopného pomocníka, který se tu oběvý, když ho napadnou vrány a zažene je. Dospívají dcera začne vidět divné věci, ale rodiče si myslí, že si jen vymýšlí protože se chce vrátit do dřívějšího městského života. Filmek má pěkné rozuzlení. Celkově se mi to líbilo a za mě mu dávám 75% :) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak to teda, na horror hodně málo. Nebál jsem se, nesmál jsem se a když už na nějaký koukám, tak doufám, že alespoň smíchu se dočkám. Možná to bude tím, že se autoři opravdu snaží a jak koukám na bratry Pangovi, zjišťuji, že v tom vlastně mají zkušenosti, tak co je na tomto filmu tak špatného? Řekl bych, především to, že nepřináší vůbec nic nového. Opět kombinuje asijskou mythologii a zanáší ji na americký venkov. Neskutečná nuda. Do kina bych na horor nikdy nešel, ale jít na tento, brečel bych sám nad sebou, že jsem se odvážil jít na něco, jako je toto. Nezáživná nudná snaha o něco, co už jsem viděl několikrát a v daleko lepším provedení. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi působivá filmová kompilace The Grudge, Amityville Horror, Ptáků a špetky z Osvícení. Dialogy jsou opět, tak jak ve spoustě filmech tohoto žánru, mnohokráte provařené, takže mým překvapením by asi bylo, kdyby zněly zcela jinak, zřejmě jsem si na ně zvykla. Velkým kladem filmu je přítomnost krásné Kristen Stewart, která si zde může vychutnávat poslední chvíle klidu před tím, než díky roli Belly Swan získá monstrózní celosvětovou popularitu, a taktéž pár slušných, děsivých momentů. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Klasika. Úvod nebol najhorší, ale čoskoro to po obsahovej stránke začne upadať. Čím viac sa blížime ku koncu, tým je to horšie a samotný záver už zaváňa sklamaním. Tiež si neviem vysvetliť chovanie postáv, ktoré už vážne hraničí s tuposťou. Pri niektorých scénkach sa však nedá uprieť istá dávka mrazivej atmosféry, napätia a našlo by sa tu aj pár slušných ľakačiek. Ani mladučká Kristen Stewart nehrala zle, dalo sa na ňu pozerať, vlastne sa dá povedať, že úroveň snímku pomohla trocha vylepšiť. Šťastie, že som mal práve náladu na niečo také, takže navyšujem o jednu hviezdu. 50/100 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)
  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)

Reklama

Reklama