Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +je tu možnost vidět Adama Sandlera ve vážné roli, závěr filmu je velice silný, rovněž námět a příběh samotný -občas hodně tíživá atmosféra, mám rád akční a zábavné filmy, tohle je čistokrevné drama/// Na Volání o pomoc jsem se hodně těšil. Trochu škoda, že jsem to viděl až teď kdy už je téma určitou minulostí ke které se spousta lidí nechce vracet. Na druhou stranu je to příběh muže, který osloví diváky vždy a je jedno co stálo za příčinu toho všeho./// Celkem 70%/// ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler tak trochu inak. Moje pocity z tohoto filmu sú kladné. Jemne dojatý a očarený ako Sandler vie zahrať aj inú rolu. Film o človeku, ktorý sa vyrovnáva zo stratou blízkych osôb a pomôcť vyrovnať sa mu snaží jeho spolužiak z výšky. Film ma po celý čas bavil a nad hodnotením som ani nerozmýšľal za 5*. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Jestli Let č. 93 využil tragické události k přímé konfrontaci, u Reign Over Me stojí neštěstí v pozadí minulosti a rezonuje v jednotlivých postavách, zvláště pak v Charliem Finemanovi, který 9/11/01 ztratil celou rodinu a snaží se na vše zapomenout a ovlivněn posttraumatickým stresem nechce o nikom a ničem slyšet. Stále s klapkami na uších, jezdící na koloběžce. Už v Opilí láskou Sandler ukázal, že umí zahrát i dramatičtější polohu a zde své kvality potvrdil. Mike Bender vypráví s citem, ale hlavně v první polovině jakoby se stále honil za vlastním ocasem a až se setkáním s terapeutkou se odhodlal jít o něco dál a hlouběji. Nebýt Dona Cheadlea, asi by Reign Over Me nebyl tak citlivým a komorním dramatem, přestože některé scény jsou emočně silné i bez jeho chápajícího výrazu a gesta přátelství. [Přesná stopáž: 116 min] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $19,661,987Tržby Celosvetovo $22,222,308Tržby za predaj DVD v USA $16,327,952 //počet predaných kusov 915,176║ Sandler v danej úlohe vôbec nesedel(pozor nehrá zle ale táto úloha by si zaslúžila niekoho z menej známou tvárou), príbeh ani nie je zlý ale jeho podanie nedokáže patrične strhnúť /40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sandler v seriózní roli, ale stejně hraje takovýho debílka sympaťáka. Když se ovšem rozbrečel, tak jsem mu to věřil. Don Cheadle je hrozně přirozenej a je fakt oporou filmu. Celé to je vesele smutné a rozhodně to je nejlepší film ohledně 11.9. 2001 protože je tam ta tragédie popsána velice nenásilně. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Každá píseň, která ve filmu zazní, je bud přehrávána z Charlieho (Adam Sandler) iPodu, nebo je její album zmíněno Charliem. (Cheeker)
  • V soudní síni hraje Charliemu (Adam Sandler) do uší píseň „Love Reign Over Me“ z alba "Quadrophenia" britské skupiny The Who, které je ve filmu také zmíněno. Píseň byla i inspirací pro název filmu. Adam Sandler je sám velkým fanouškem kapely The Who. (oje)
  • V jednu chvíli měl roli Alana Johnsona hrát Javier Bardem, ale kvůli pracovnímu vytížení musel projekt opustil a roli nakonec získal Don Cheadle. (Cheeker)

Reklama

Reklama