Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně překvapení! To jsem se tak jedno odpoledne nudil a napadlo mě pustit si britskou komedii, kterou ještě moc lidí nehodnotilo; zkrátka neměl jsem velké očekávání. A o to víc jsem se bavil - černá krimi-komedie jak vyšitá, prostě nemá chybu - vlastně má i pár lehce slabších míst, ale vem je čert, tenhle film musíte vidět, je cílený na humor a to trochu specifický, ale o to zábavnější druh humoru. ()

Ai.ma 

všechny recenze uživatele

Zbytečné ale zajímavé info: Vychcánek Gus (Simon Pegg - jednotka příliš rychlého nasazení, Soumrak mrtvých) ,loser od rodiny Charlie ( David schwimmer - Ross z Přátel) a Miss poupě (Alice Eve) hnáni vidinou snadného zisku zatelefonují místnímu reverendovi a žádají prachy. Výměnou za to neřeknou, že se oddává choutkám u dětských porno stránek. Gusovo pravidlo číslo tři o vydírání a to: Nikdy neměň plán! ovšem poruší rozrušený Charlie, což má za následek, že reverend skončí v septiku. "Mám být klidný? Právě jsem utopil faráře v hromadě hnědých sraček!" Během následujích minut se tím pádem může roztočit kolotoč nepředvídaných, bizarních, komických i brutálních momentů, (NĚCO JAKO SPOILER: který mimo jiné obsahuje: 7 mrtvých lidí, dva masové vrahy na plátně, sekery v hlavě a propočítávání, za jak dlouho se člověk utopí v asfaltu. Jean-Baptiste Andrea už v Smrt přichází v bílem ukázal, že jak je mladý, tak je i svěží a originální, což dokazuje i v tomto snímku, který vyzařuje béčkovitostí a rozhodně neobsahuje nic, co by z něj udělalo kult či navýsost dobrý film, ale i přesto má takovou tu veselou auru brutality, která vás společně s humorem ("Proč jedem kurva tak pomalu? takhle dojedeme do minulosti") a občasnou technickou finesou vezme na příjemnou krvavou jízdu, která smrdí jako Fargo, ale je o něco černější a nenáročnější. těším se na jeho další film, tenhle režisér mi v současném nezávislém/mainstreamovém proudu sedí. 8/10 ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +vtip, je to prostě sranda, scénář a děj -český dabing, hlavně mi neseděl v češtině Simon Peg (můj oblíbenec), jinak skoro nic/// Tak tohle je blbina. Ale je vážně super. Snaží se být originální a přináší spoustu zábavných a netradičkních scének. Možná ste některé už viděli jinde, ale tady jsou snad všechny. A to jak se to semele, to je docela síla. Nebudu ale nic prozrazovat, tenhle film si užijte. Je to taková krimi komedie, nebál bych se to ale označit za thriller. A takový mix jsem ještě neviděl./// Celkem 74%/// ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Všecko špatně a ještě naruby, míchání žánrů, nelogičnosti až trapnosti, zcestné vkládání detailů s nulovým účinkem, nevhodní herci, co 3 min. nová písnička a ne vždycky vhodná s funkcí dorazit rozviklaný hřebík, který né a né se zarazit. Pegg mi až tak nevadí, ale Davida jsem viděla snad jednou v Přátelích a je to pořád stejné prkno jak poleno. Neznámý rejža se snažil prorazit mezi hvězdné kultovní režiséry, ale s určitostí neznámým zůstane, nula od nuly pojde. Tu první hvězdu dávám za nulový efekt, druhou rozhodující přidávám ke korunce Miss Poupě Wyomingu či Oklahomy, když měla tak krásný den, že jako bonus dostala pěkný výlet do Oregana a zaslouženě. Nefungovalo to, čekala jsem houby s voctem, ale film pro mě skončil současně s titulkama a už o něm nevím nic, leda tak velké h... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Může být komedie černější? O tomto filmu jsem vůbec nevěděl a narazil jsem na něj náhodou. Má dobré obsazení a neskutečný počet zvratů. Co začne jako nevinný snímek se najednou zvrtne v sérii šílených událostí. Když už si myslíte, že to nemůže být horší, tak se vždy stane něco, co vás překvapí. Dost bych vyzdvihl výkony Simona Pegga a rozkošné Alice Eve. Je tam pár dost vtipných momentů. Filmu pomáhá i skvělá hudba. Konec je dost ujetý... "Detektiv Sádlo přijde leda na to, kde tu prodávají bagety." :D ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Filmováno na Isle of Man, Monmouthshire, ve Walesu, nebo například v Kanadě. (PußyMagnet)
  • V USA byl snímek distribuován rovnou na DVD. (Othello)
  • Billy Asher musel po Francouzi Jeanu-Baptiste Andreovi „projet“ jeho scénář a upravit ho do anglicky srozumitelnější verze. (s.e.p.p)

Reklama

Reklama