Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zážitek mi opět zkazila Nova Cinema, a to stylem, jakým to umí jen ona. Nejdřív mě na film nechala skoro půl hodiny čekat, pročež mi vystydla večeře, a pak nasadila nepochopitelnou třetí reklamu pět minut před koncem, čímž naprosto vygumovala navození jakékoli závěrečné atmosféry. Jinak jsem si ale film moc užil. Líbí se mi a mám rád, když někdo na stůl naservíruje chod plný nešťastných náhod s oblohou černého humoru, aby si filmový fanoušek uvědomil, že před kamerou nemusí být všechno jen růžové a krásné, aby se tomu dalo zasmát. P.S: Pro příště bych prosil pana Daniela Rouse, aby si ohlídal dabing Davida. P.P.S: Slovenský překlad názvu "Vel´ké h..." vyhlašuji perlou měsíce. Konečně někdo správně pochopil britskou suchařinu. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Nejvetsi vyhoda filmu je jeho delka a obsazeni, kdyby byla stopaz o pulhodiny delsi, nevim jestli by film mel stejne konecne hodnoceni. Takhle sem nemel ani chvilku casu na to, abych se nudil nebo venoval pozornost okolnimu prostredi, coz je vyrazne plus :-) Simon Pegg hlaskuje jako o zivot, hned kousicek opodal zustavaji David Schwimmer a Nastascha McElhone, vsichni podavaji skvele herecke/komedialni vykony. Bystri z nas si urcite vsiml spousty narazek na jine filmy (Matribx, Rain Man...) Jean-Batiste Andrea se vyziva v brutalne rychlem strihu, coz nekterym mozna vadilo - me ne :-) 10/10 Simona Pegga zacinam radit mezi komedialni guru. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Čiernota mi tiekla z obrazovky na posteľ a šteklila ma kde sa dalo. Naozaj veľmi podarený film, ktorý sa nesie vo zvláštnom duchu. Máme 5 postáv, zamiešajme ich ako balíček karát, nech sú s toho diváci zmätení a hodíme tam pár super vtípkov. TAM, kde by iné filmy na podobnom podnete zdochýnali už v prvej štvrtine, sa Nula od Nuly pôjde- vydržala stepovať na obrazovke celú svoju minutáž, bez nejakeho väčšieho prešlapu. Krásne zmutovaná mixáš videného a nevídaného, prepletaného a hlúpeho, ktorá sa v konečenom dôsledku stáva inteligentnou a sofistikovanou zábavou. Krásne trio Schwimmer, Pegg a Eve v úlohách fuckujúcich a strielajúcich parťákov, ktorých jednoduchý plán sa doslova dosral. Jean - Baptiste Andrea krásne zvolil spôsob, nestotožňovania sa s postavami, ale nechal ich voľne plynúť na plátne v takej postupnosti aby sme si sami mohli zvoliť správny smer pôsobenia filmu na nás. Veľmi dobrý film, ktorého jedinou vadou si všetky jeho klady. Niekomu to stačí, ja som tam cítil mänšiu nevyváženosť, ale ako jednohubka navečer. Dostašujúce. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film, co jsem v poslední době viděl. Původně jsem měl trochu pochybnosti, co to bude, ale film mě přikoval k obrazovce hned na začátku, kdy jeden z hlavních hrdinů nastoupí na místo telefonního operátora v nějakym obrovskym call centru. Já něco podobnýho totiž taky pár tejdnů dělal a zobrazení toho, jak takový hovory s otravnejma zákazníkama probíhaj, je naprosto trefný. A to, co se odehrává potom, to je úplnej masakr. Tenhle film je plnej toho nejčernějšího a občas dost brutálního humoru. I taková sekera zaseknutá v hlavě tady působí legračně. Prostě film přesně podle mýho gusta - jasnejch 5 hvězdiček. Jak se jmenuete? - Steven... Eeeh... Steven Hawking. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní thriller u kterého se válíte smíchy. Rozjezd je sice trochu slabší ovšem o to silnější je pak střední pasáž filmu a také naprosto výborné vyvrcholení. Když k tomu přidáme výborný soundtrack a solidní herecké výkony, především od Pegga, máme z toho velice příjemnou odpočinkovou podívanou... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • John Polito přijal roli ve filmu díky tomu, že scénář byl "to nezvrácenější, co kdy četl." (Othello)
  • Na úplném konci filmu byla umístěna jedna zábavná scéna z natáčení. (Skarface)
  • Scéna s lentilkami je přímým odkazem na film Matrix (1999), kde Morfeus (Laurence Fishburne) nabízí Neovi (Keanu Reeves) také modrou a červenou pilulku, jakožto dvě možné varianty dalšího vývoje situace. (GordonCZ)

Reklama

Reklama