Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Margot (Marie-Josée Croze) byla brutálně zavražděna sériovým vrahem. Její muž Alex (François Cluzet) se z této tragické události nemůže dlouho vzpamatovat a uzavírá se do svých vzpomínek. Po osmi letech dostane anonymní e-mail. Po jeho otevření uvidí tvář ženy stojící uprostřed davu. Záběr je natočený v reálném čase a trvá jen několik vteřin, Alex přesto její tvář okamžitě pozná. Je to Margot... Guillaume Canet ve svém druhém celovečerním filmu (debutoval snímkem Mon idole, 2002) vychází z literární předlohy Harlana Cobena (Tell no one). Zachycuje v něm pocity a vnitřní krizi člověka, jenž je vtažen do záhadného světa polopravd, který mu však neustále uniká. Alex se nedokáže vymanit z idylických vzpomínek na šťastnou minulost. Možná právě v nich je ale ukryt klíč k tajemství... To vše na pozadí napínavého kriminálního příběhu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi nezáživné podaná záležitosť, pričom jediné čo pri tomto filme pôsobí aspoň čiastočne ponuro, je samotný plagát. No a rozuzlenie taktiež nie je nijak mimoriadne šokantné, ktoré by vyslovene zasadilo do fotelky. Ten obsah skrátka sľubuje niečo, čo formou spracovania nedokáže naplniť. Za mňa nuda .. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Průměrný převod průměrného knižního thrilleru "Tell no one" od amerického řemeslníka v oboru krimi příběhy Harlana Cobena (píše hlavně "polars" s detektivem Myronem Bolitarem). Snaha nacpat do filmu vše podstatné z knihy ústí ve zkratkovitost a nepřehlednost. A přes všechnu komplikovanost je celý příběh vystřižen podle té nejprovařenější šablony současných krimi, takže každý, kdo prošel nějakým kursem tvůrčího psaní, si jen může odškrtávat povinné twisty a překážky lemující cestu hlavního hrdiny.Typický příklad spotřebního zboží jménem krimi thriller. ()

Reklama

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Řeknu to všem a velmi rád, tenhle film mi vyrazil dech. Krásný začátek, který se hned mění v odrazový můstek pro celou zápletku. Skokem se přesouváme o 8 let dopředu a nyní začíná být vše teprve zajímavé. Tajemné emaily, několik hádanek nechávájí nejen Alexe, ale především diváka pátrat a nutit přemýšlet a to v té nejlepší představitelné rovině. Zajimavé je, že scénář je adaptací americké předlohy, a ve francouzských rukou se má líp jak v bavlnce. Skvělý soundtrack, několik velmi napínavých scén, výborné herecké výkony, vynikající příběh s postupným rozuzlováním a ten konec... Opravdová filmová lahůdka. 95% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €11,7miliónaTržby USA $6,177,192Tržby Celosvetovo $33,385,185║ Zo začiatku to nevypadalo nejak moc zvláštne, pútavo ale ako sa človek čoraz viac ponára do tohto tajomne rozohraného deju začína to mať väčšiu a väčšiu šťavu a dokonca miestami až zbesilý dej. Ďalší prim projekt od Francúzov, v poslednej dobe im to pekne ide. /70%/ ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Překombinovaný scénář? Ale jděte, vždyť se ve finále všechny rozdané karty řádně odkryjí a celý zamotanec se vysvětlí! Obdivuji, že rejžánek Guillaume Canet dokáže po celé dvě hodiny udržet pozornost, která je prošpikovaná notnou dávkou napětí. V hlavní roli tu skotačí jeden z pánů Nedotknutelných na vozíčku, pardon, vlastně François Cluzet a musím konstatovat, že hodně pěkně na pána. Rozjezd mi ani zas tak pomalý nepřišel, protože první zápletka je naservírovaná v počátečních minutách stopáže. A co vlastně od filmu čekat? Solidní thriller s detektivními prvky proložený tajemnou atmosférou při rozplétání nejasností hlavního hrdiny. Me gusta! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Guillaume Canet a Jean Rochefort mají s postavami, které hrají, mnoho společného. Gilbet Neuville (Rochefort) je chovatel koní a jeho syn Philippe (Canet) je parkurový jezdec. Ve skutečném životě se Canet narodil v rodině chovatelů koní a byl parkurovým jezdcem francouzského národního jezdeckého týmu. Pokud jde o Rocheforta, ten byl chovatelem koní od šedesátých let, vlastnil Le Haras de Villequoy a na olympijských hrách v roce 2004 působil jako konzultant jezdeckých akcí pro France Televisions. (veronikajel)
  • Okrem metropoly Paríž prebiehalo filmovanie snímky aj v departemente Yvelines. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama