Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim a Grace jsou kamarádi ze stejné školy. O prázdninách se rozhodnou podniknout výlet autem napříč Spojenými státy. Jejich dobrodružství se během jedné tmavé deštivé noci změní v horor. U silnice spatří muže v dlouhém plášti, promočeného na kost. Vezmou ho do auta a záhy zjistí, že je nezastavil proto, aby je požádal o svezení. Pro Johna Rydera (Sean Bean) je stopování velmi krvavým koníčkem. Všichni dobrosrdeční řidiči a spolucestující, kteří ho pozvou do svého auta, končí s proříznutým hrdlem. To však neplatí pro Jima a Grace. Pro ně má tajemný stopař připraven daleko pikantnější a ďábelsky zábavný plán... Stopař je remakem slavného kultovního hororu z roku 1986. Producentem filmu není nikdo menší než Michael Bay, jehož filmografie v roli producenta a režiséra zahrnuje takové divácké hity jako Armageddon, Pearl Harbor, Mizerové I a Mizerové II, Skála nebo Texaský masakr motorovou pilou. Do hlavní role šíleného stopaře obsadil jedinečného Seana Beana (Ostrov, Troja, Pán prstenů: Společenstvo prstenu), který jako chameleon dokáže stejně přesvědčivě zahrát něžného milence jako mrazivě nelítostného vraha. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (278)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Další z řady remaků...ale tenhle dostal do rukou režisér videoklipů (hahaha), ale je to zatraceně dobře vidět. Má to drive, pořád se něco děje a Bayovská (mistr produkoval) automobilová honička (helikoptéra included) tomu jen nasazuje korunu. Palec nahoru......a za ony vychytané pyčovinky klidně přehlédnu ty hlouposti, které se tam "čas od času" odehrávají. ()

predators 

všechny recenze uživatele

No jo, zkuste říct "ne!". Až do té chvíle, kdy dojde na dělení Jima na dvě části šlo o celkem chytrou honičku stopaře a dvou vysokoškoláků. Až po tuto část jsem byl ochoten drobné logické nedostatky prominout, ale... Nebudu budoucím divákům kazit dojem tím, že vyslepičím tuto důležitou událost, ale chování těch poldů a té holky jsem trochu nechápal. Spolupodílení M. Beye je znát především v oněch honičkách, které jsou doprovázeny efektními nálety, přelety a salty...aut. Jo, skupinka sympatických herců, napínavý děj a krajina Nového Mexika za tu podívanou stály. 73% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Proste parada!!!!Ja som sa velmi bavil,lebo od začiatku to začalo mat velmi dobrú akciu a držalo si ju po celú dobu filmu.A tomu napomahala aj skvelá kamera,ktorá dotvarala filmu atmosferu,napatie a velmi dobry celkový dojem.Musím vyzdvihnút dve scénky,ktoré ma zaujali tou prvou je tá čo toho stopara vyhodili z auta a to čo tym predchadzalo a tou druhou je keď ho roztrhal kamion.S.Bean ako totálny psychopat bol skutočne výborný a velmi dobre sa pozeralo na S.Bush,nie len je pekná ale vie aj hrat,dosť často tieto dve veci nejdú dokopy.Po Prichadza satan je toto drúhý Remake,ktorý sa mi velmi páčil a som totálne spokojný.Dal by som plný počet ale nevidel som originál,až keď si pozriem ten tak uvidím či nezmením hodnotenie. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Hodně slušněj akční thriller, z kterého je hodně cítit spolupráce s Michaelem Bayem. Výborná akční kamera a úchvatné záběry při jízdě krajinou. Výborně tu hraje Sean Bean v roli totálního psychopata a do toho nádherná sexy herečka Sophie Bush. Film má něco kolem 80 minutách, takže se u něj rozhodně nudit nebudete. Budete se bavit ale druhej den už na Stopaře ani nevzpomenete. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vziať podozrivo vyzerajúceho týpka do auta, ktorý za daždivej noci uprostred cesty stojí a čaká, či niekto do neho narazí nie je práve najlepší nápad. Presvedčili sa o tom aj dve zaľúbené hrdličky Jim a Geace.... Dejovo slabé, napätím nevýrazné, naproti tomu však pár scénok dokázalo pobaviť. Ovšem záporák v podaní Seana Beana bol urobený veľmi dobre. Škoda, že záverečná scéna s kamiónom a mučením Jima bola ako vystrihnutá z Jazdy do pekiel (2001). 55/100 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama