Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

castor 

všechny recenze uživatele

Krize středního věku je zřejmě solidní prevít. A tak si banda upocených padesátníků řekne dost, vzájemně si rozmašíruje mobily (!) a vyjede na svobodnou cestu směrem k pobřeží Pacifiku. Bez pravidel, bez závazků. Čeká je ale ranec nesmyslných dobrodružství v sitcomovém balení, které se třou se zdravým rozumem (epizodky s teplým policistou, koupání na Adama), vrcholící v jednom zapadlém městečku. Čekal jsem otevřenou silnici před čtveřicí chlápků, co budou nostalgicky projíždět krajinou, pronášet moudra, vzpomínat, hrát jim bude rocková hudba let minulých a v několika silných momentech to dofrčí až do finále. Jenže ouha.. Je až s podivem, jak se čtveřice takových hereckých stálic (plus pouze statující Marisa Tomei nebo Ray Liotta) mohla nechat do něčeho podobného přemluvit. Naprosto otřepané gagy, nepříjemně známá klišé, dialogy jako z telenovely a děj jakoby si jej během jednoho utahaného dopoledne vymyslely děti na pískovišti. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Partička hvězd nižší svítivosti se sešla aby společně natočila překvapivě docela pohodovou a neurážející komedii. Vtipy sice nejsou nic extra geniálního, ale příjemně usmívat se budete asi po většinu stopáže. Herci to navíc zahráli docela slušně a zvlášť ve filmografii Allena nebo Lawrence to patří k těm lepší filmům, což ale na druhou stranu nebylo moc těžké. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Na rovinu - Divočáci jsou k uzoufání průhlednou vykalkulovanou mainstreamovou záležitostí pro nenáročné publikum. Vyznačují se ale dvěma plusy. Jednak přítomností několika mužských hvězd, byť odkvétajících, a jednak romantikou silných motorek a nekonečných silnic. Kdo by nechtěl brázdit americký venkov na takové mašině? Prakticky každý - až na mě. S vypětím všech sil jsem se v dětství udržel na tříkolce a v současné době mám problém udržet rovnováhu v autě. Ty hlučné, ďábelsky rychlé stroje na mě nedělají nejmenší dojem, a tak se můžu zaměřit na filmovou podstatu, která je, znovu řečeno, nevalná. Celkový dojem: 25 %. Tahle komediální produkce , kdy jsem stále dva kroky před scénáristou, mě jednoduše nudí a míjí. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dlouhatánské době, konečně komedie, která má styl! Od začátku do konce drží humornou laťku poměrně vysoko. Vše podtrhuje krásně odvyprávěný příběh o 4 ,,staromládencích", kteří se rozhodli, si oddychnout od stereotypu všedního života. Musím též pochválit výkony hlavních protagonistů, byly výborné!!! A jako velké plus, také přičítám cameo roličku chlapců z OCC Paula Teutula Sr. a Pauliho, to nemělo chybu!!!! Moje srdce bije chopper!!!! ()

somnar 

všechny recenze uživatele

První polovina slušná, ve druhé už to skřípe jak v dialozích, tak v dramatické zápletce, jejíž závěr nelze brát vážně (přijede Fonda, pokárá Liottu a ten suše konstatuje: "Tak jo, máš pravdu" a odjede... WTF???). Nároky na letní oddychovku Wild Hogs splnili, jen bych příště prosil více Macyho a méně Travolty. P.S. Strašlivé ochotničení zdejších komparsistů je vážně jak pěst na oko. 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu si také střihli krátké camea Paul Teutul Sr. a Paul Teutul Jr., známí výrobci chopperů, kteří se proslavili na kanálu Discovery s pořadem Americký chopper (od r. 2003), v němž sledujeme výroby motorek jejich firmou Orange County Choppers. (CliffLee)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno