Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Partička hvězd nižší svítivosti se sešla aby společně natočila překvapivě docela pohodovou a neurážející komedii. Vtipy sice nejsou nic extra geniálního, ale příjemně usmívat se budete asi po většinu stopáže. Herci to navíc zahráli docela slušně a zvlášť ve filmografii Allena nebo Lawrence to patří k těm lepší filmům, což ale na druhou stranu nebylo moc těžké. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, kterých je v dnešní době zatraceně málo o partě motorkářů říkající si Divočáci, kteří žijí vlastní životy a tak se ve svém životě rozhodnou ještě jednou pro nějaký ten svobodný výlet, jako v Bezstarostné jízdě. Ukáží jak na tom jsou, ukáží že dnešní motorkáří občas nechápají podstatu toho, proč vůbec motorkáři jsou a snaží se poučovat, což mi ani tak nevadí. Řekl bych, že jsem se bavil. Herců jsem na to v tomto filmu měl dost. Bavil mě především John Travolta, Martin Lawrence, Tim Allen, William H. Macy a jejich největší nepřítel Ray Liotta, takže si nemůžu stěžovat. Dalo se na to hezky koukat a co je hlavní, rychle to uteklo a tak to u komedie má být. Sice není nijak odvázaná, ale příjemných komedií už také vidím méně než dříve. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Fajnový "průměrňák", který ukazuje partičku postarších pánů, kteří jsou unudění svými stereotypními životy a tak se rozhodnou vyrazit tam, kam je vítr zavane. Ale opravdu nic extra se od Divočáků čekat nedá. Jak říkám, je to průměrný film, na který se člověk nemusí dívat každý rok, ale rozhodně to není biják, u kterého by se člověk unudil k smrti. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ideální film na odpočinkový nedělní večer! Vlídná komedie, která do člověka nehustí jeden vtip za druhým, ale pouze příjemně beze spěchu plyne od jedné zábavné situace k druhé. Hlavní hrdinové jsou skvělá partička různorodých kamarádů, kteří se skvěle doplňují a my jim fandíme. Jejich herecké složení je snad ještě pestřejší než postavy, které hrají. Jenže vyloženě charakterní herec štěků, vyhaslá hvězda, odepsaný komik a trapák společně vytvořili dokonalou partičku druhomízních loserů, které bych velmi rád viděl v nějakém pokračování. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpočinková komedie, která vcelku pobaví a potěší.:) Dobrý námět a příběh, z kterého se v žádné minutě filmu neujíždí. Příběh už je sice několikrát ohraný, takže je to krapet klišé, ale tak dá se to přehlédnout. Myslím si, že obsazení je dobré. Obsadit stárnoucí filmové "star" byl dobrý tah a určitě se díky tomuto obsazení film dostal o úroveň výše. John Travolta vypadal asi nejvíc jako drsný motorkář ze všech těch ostatních pamotkářů. Potěšila mě tam i přítomnost Raye Liotty, který zahrál skvěle pošahanýho motorkáře.:) No, do kina bych na to asi nešel, tohle se hodí akorát do televize nebo DVD. Pobavilo, potěšilo, neurazilo, takže hodnotím 4* - 75% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)
  • Maggiina (Marisa Tomei) restaurace byla postavena jen pro účely filmu, ale po skončení natáčení byla renovována a stala se z ní restaurace skutečná. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama