Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Dvě bandy vlkodlaků bojují o život kluka který je může od jejich prokletí osvobodit, jedna ho chrání, druhá jej chce zabít, většinu času vypadají jako lidi, zlí jezdí na motorkách a působí rádoby drsně, hodní působí… hodně :o) Střílej po sobě z klasických zbraní a na konci se poškádlí i ve vlkodlačích podobách. Nejzábavnější mi přišla poslední scéna s falešnou kostrou, když pominu to, že z té ženské je najednou drsňačka. Vyhněte se tomu, logika se tohoto natáčení nezúčastnila a ani zábavný to není, vlkodlaci chodí jako lidi a vlkodlačice má podprsenku… stačí? ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina s televizní výpravou (to už epizoda z Buffy má lepší drajv), bezpohlavním námětem, nudnou doprovodnou muzikou, a výkony herců(?)- ehm jaksi nezúčastněné, jako kdyby jim během natáčení došlo, do jaký sračky se to vlastně dostali (přitom herecký ansábl není zase tak úplně dementní a mít to pod palcem režisér, co není totální retard, mohlo z toho vzejít i cosi docela zajímavýho). 1* za sexy Rhonu Mitru a tu vlčici v podprdě, jinak zívačka k uzoufání a k prostřelení stříbrným nábojem do řepy (nebo ty platěj zas pro změnu na vampíry? To je fuck). ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Spolu s romantickou zrůdností Blood and Chocolate představují Skinwalkers naprostou skázu kdysi skvělého subžánru. Debilní příběh o tom jak hodní vlkodlaci chrání malého chlapce před zlými vlkodlaky umocňují představitelé VŠECH rolí, už dlouho se mi nestalo, že bych ve filmu nevyděl jedinou sympatickou postavu. Hvězdička je za celkem retro masky, ktere místy upomínají Howling 2. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Špatné béčko tovřené špatnými maskami a špatnými herci!Kvalitnější se mi zdáli snad jen přestřelky,které měli šťávu,zbytek byl opravdu ale jen nedobře natočený film.S horrorem to každopádně nemá nic společného.Námět mě původně docela lákal,boj mezi vlkodlaky by se dal využít v ať už pořádná jatka,tak nebo v alespoň superakční jízdu,autoři z toho ale vytvořili jen prachbídnou televizní inscenaci. ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, tak, co dodat? Malý chlapec jako rozhodující článek mezi dvěma znepřátelenými smečkami vlkodlaků.. Nikdo nečekal nějakou logiku nebo nápaditost scénáře, nicméně Skinwalkers jsou jen neopepřenou slitinou s průměrnými maskami (Special Effects Studio nedávno zesnulého držitele deseti oscarových nominací Stana Winstona), která nefunguje ani jako ujeté béčko. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama