Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

obitus 

všechny recenze uživatele

Spolu s romantickou zrůdností Blood and Chocolate představují Skinwalkers naprostou skázu kdysi skvělého subžánru. Debilní příběh o tom jak hodní vlkodlaci chrání malého chlapce před zlými vlkodlaky umocňují představitelé VŠECH rolí, už dlouho se mi nestalo, že bych ve filmu nevyděl jedinou sympatickou postavu. Hvězdička je za celkem retro masky, ktere místy upomínají Howling 2. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Dech mi to nevyrazilo, obyčejný akční horor s partou texaských chlupáčů, kteří rádi maso a holky. Souboj vegetariánů s masojedlíky, kteří se mezi sebou perou a perou a perou a perou..... dokud nenarazí na malého kučíka, který je dokáže roznést na kopytech. Ale pozor!!!! Tady veškerá legrace končííí!! Kučík je synem velkého gaye texasských masojedlíků a přesto jej chtějí sníst za to, že je napůl vegetarián. No humus!!!!! Taká nespravedlnost, ale ono to nakonec dopadne dobře, tatínkova bokovka dopadne jako síto s pár dírama navíc a táta se ne/uzdraví. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už po pár minutách je zkušenému divákovi jasné, že něco je špatně a že to něco bude špatně celý film. Takže už brzy po začátku otrávené koukání po časomíře a nadávání si typu "co já debil jsem si to zase pustil". A jakmile se na scéně objeví otravný vlkodlačí spratek, je to definitivní konec všem nadějím. Skinwalkers svým slabomyslným obsahem, banálními dialogy, nezajímavými herci a nevábným "televizním" zpracováním připomíná všechny ty Tvajlajty a podobné sajrajty (tedy popravdě Twilight ani moc neznám, ale šel mi dobře do rýmu se sajrajtem). Z celého třeskutě blbého a nezábavného filmu je asi nejlepší obrázek na jeho papírovém DVD obalu. Řeknu to jasně, krátce, výstižně, spisovně a přísně kinematografickologicky - je to prostě nuda k posrání a sračka na entou. A zakončím to jako obvykle - jedna hvězda za to, že jsem viděl ještě mnohem větší sračky, třeba Kolju. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy o vlkodlakoch sú zrejme ten úpne najhorší hororový subžáner. Jedna dementná chujovina za druhou, v lepšom prípade len nudná, v horšom nevýslovne stupídna. Toto je dokonalý príklad. Dobrý vlkodlaci vs. zlí vlkodlaci čo chcú zabiť nejakého chlapca, lebo ON je ten vyvolený čo môže vyliečiť vlkodlakov a spraviť z nich ľudí. Zlí vlkodlaci zavýjajú, ksichtia sa, ceria zuby a sú oblečený ako motorkári. Tí dobrí sú proste len uplakaní debili. Ďalšia kokotská mytológia vyhonená z rukávu ( ako ja len neznášam a nenávidím drísty o vyvolených, všetkých ich tak nahádzať do nehaseného vápna... ) a ďalší klinec do rakvy vlkodlačích filmov. A tých klincov je už toľko, že samotnú rakvu ani nevidieť. Ani babička tasiaca brokovnicu uprostred ulice to nespasí, snáď keby tasila metlu a odletela na nej aj so zbytkom vlkodlačej famílie do... do preč!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, tak, co dodat? Malý chlapec jako rozhodující článek mezi dvěma znepřátelenými smečkami vlkodlaků.. Nikdo nečekal nějakou logiku nebo nápaditost scénáře, nicméně Skinwalkers jsou jen neopepřenou slitinou s průměrnými maskami (Special Effects Studio nedávno zesnulého držitele deseti oscarových nominací Stana Winstona), která nefunguje ani jako ujeté béčko. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama