Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Zábavná podívaná možná tak pro teenagery a nižší věk. Osobně se dokážu dost pobavit u věcí pro mladší kategorie, ale u High School Musical to tak z nějakého důvodu nefungovalo (Že by se můj věk už hlásil o slovo?). Chtělo by to aspoň chytlavější písničky, z hudebního hlediska to byl dost brak. Přiznám se, že jsem se nudila. ~(1,3)~ ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze střední, pro děti ze základky. Spousta gelu, parfémů, přípravků proti akné, okořeněné vydatnou vrstvou make-upu a laku na vlasy. To co běhalo po place nebyli herci, ale nová vánoční sada od Mattela. Tento film je naprosto uchylná blbost a Disney už neví, co natočit. Dříve to byly kvalitní filmy nebo pohádky, dnes jsou to ubohé představení "nadherných" mladých lidí, kteří mi byli tak protivní, že bych skákal radostí, kdyby je někdo ve filmu sejmul. Mimochodem Zac Efron není herec, pouze "homosexuál", kterého doufám v "normální" roli nikdy neuvidím (omlouvám se homosexuálům za přirovnání k Zacu Efronovi). 10% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, tenhle film byl svým způsobem zajímavý, MĚL DĚJ a dalo se na něj dívat. Přiznám se, že jsem ho vydržel sledovat od začátku do konce, ani jednou jsem nepocítil potřebu televizi přepnout, vypnout nebo od ní odejít, neměl jsem pocit zbytečně stráveného času. Ano, mne se to po dějové stránce líbilo. A přijde mi nespravedlivé ohodnotit tento film menším počtem hvězdiček než třemi prostě proto, že se mi tento film líbil. Herecké výkony byly snadno uvěřitelné, scénář ušel, písničky byly vcelku dobré. Já dávám s čistým svědomím tři hvězdičky a tím to pro mne hasne... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vanessu som platonicky miloval takže, keby som hodnotil len ju, tak určite najvyšším hodnotením, taktiež to ich zimné zoznámenie bolo romantické a také, aké by si snáď každý predstavoval, pekné pesničky pre teenagerov, možno aj pre nás dospelých, tance tiež ušli, ale celkové spracovanie, ten americký trápny hollywoodsky štýl, presladená rozprávka pre deti, to mi zdvíhalo žalúdok, dávam 50%. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nejpopulárnějším antidepresivem v USA pro dospělé je lék s názvem PROZAC. Nejpopulárnějším antidepresivem v USA pro mládež je lék jménem ZAC. Zac Efron. Co na tom, že v HSM zpívá jen pár slok a zbytek je předabován náhradníkem, který se v konkurzu umístil jako druhý. V téhle naivní limonádě sladkého baskeťáka a hispánské Marie Curie se zběsile trylkuje, zběsile tančí a má to všechny symptomy GP. Pokud vlastníte mladší sourozence nebo caparty kolem dvanácti let, prchněte dřív, než to začnou zpívat jako karaoke. Já to nestihla-a vidíte mé zběsilé nadhodnocení?:) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Corbin Bleu měl hrát Ryana Evanse, ale nakonec byl obsazen do role Chada. (Halloween9)
  • Původně měl být maskotem družstva levhart, ale nakonec to byl tygr. (Halloween9)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno