Reklama

Reklama

Kocour v botách

Trailer 3

Zamilovali jste se do něj ve Shrekovi... Teď máte v šíleně zábavném animovaném filmu možnost zjistit, kde si tenhle jedinečný kočičí frajer získal svou slávu a pár ohromných bot! Milovník, bojovník a psanec Kocour v botách (Antonio Banderas) se vydává na dobrodružství svých devíti životů, když spojuje své síly s Čiči tlapičkou (Salma Hayek) a Valdou Cvaldou (Zach Galifianakis) před závěrečným soubojem s nechvalně proslulými Jackem a Jillem (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris). Tohle je skutečný příběh nejslavnější kočky, mýtu a legendy – Kocoura v botách! (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (639)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch nudnějších animáků, Kocour by bez Shreka do ulic vyrážet neměl, stává se něj pak nudný společník. 3D: ***** mi opět potvrdilo, že by si 3D telku měli pořizovat hlavně milovníci animáků, hrané filmy jsou za nima, z toho, co jsem zatím viděla, dost pozadu. Reálný dojem výšky, vzdáleností, k tomu meče čouhající do místnosti, kočky letící takřka na mě a kopa dalších vychytávek. Prostě paráda. Když už mi nebylo dáno užít si příběh (dost plytký v tomhle případě), 3D jsem si užila dosyta. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Kocoura už zřejmě nebavilo dělat křoví unavenému Shrekovi a tak si střihl sólo. A střihl si ho parádně. Svižný příběh vystavěný jako originální kompliát klasických pohádek je plný dobrodružství, akce i humoru, kterým je to celé spíš příjemně okořeněné než naládované proto, aby to drželo při životě, jako je tomu u jiných animáků. Kocour hláškuje, hladce střídá polohy macho a hravá číča, a celé představení kočíruje s jistotou ostříleného borce, který dokazuje že má na víc než přihrávat zelenému zlobrovi a otrvanému oslovi. Nenechá se rozhodit dokonce ani tak bizarním spoluhráčem jako je přerostlé vejce. Tedy kocoure, do kolen jsi mě nedostal, přesto klobouk dolů. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastne celkom vtipné - Shrek okrem prvého dielu postupne a systematicky padal do bažinatých vôd priemeru a v prípade tretieho dielu až podpriemeru. Ako séria, ktorá ale prinášala dobrodružstvá z rozprávkového sveta na ktorom sme vyrastali, mala svoje čaro. Kocúr v botách, je snahou o pokračovanie príbehov s tohto sveta. Čo povedať. Rozhodne je Kocúr sympatickejšou postavou ako Shrek, alebo Donkey. Film je plný krásne naanimovaných lokácií, premyslených akčných scén, a sympatických postáv. Lenže tam kde prvá polovica filmu funguje dokonale, tam druhá pokryvkáva na príbehu, ktorý začína byť rozťahaný a značne neoriginálny. Všetky tie hodnoty a snaha o vytvorenie pútavého príbehu tak zostali akosi na pol cesty. Finále, ktoré malo byť vyvrcholením som akosi prezýval. Tiež je veľká škoda, že Banderasova životná úloha je Kocúr, ktorý ani spolovice nedosahuje hravosť a pútavosť takej Kung-fu Pandy, alebo minuloročného Ranga. Pre mňa priemerná záležitosť, ku ktorej sa nemám potrebu vracať, ale som rád, že som ju mal možnosť vidieť. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka je to dobrá kterou reálně může jednou pobavit i dospělého člověka. Těch hvězd však mohlo být i více, bohužel byl hlavní padouch vejce, (což mi přišlo dosti nevhodně vybrán) a pak se zde vyskytovala spousta trapných a divných věcí. Každopádně však na jedno shlédnutí s vaší ratolestí nebo mladšími sourozenci doporučuji 60% ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, nic, co by mě nějak zklamalo a nějaké nadšení nebylo stejně v očekávání, takže pro mě ucházející animák. Rozhodně lepší samotný tenhle kocour, než poslední díl Shreka. Že je to zas kaše s několika přísadami je jasné, ale už jsem si tak nějak zvyknul. Co mi ale trochu vadilo, bylo to rozsekávání obrazu po obrazovce pro 3D efekty. Osobně mi celý 3D leze už pěkně krkem, díky tomu se filmy ku.ví víc a víc. Vůbec se nekouká na děj, celkový obrazový dojem, ale všechno se točí jen proto, aby se filmaři mohli v pár záběrech pochlubit nějakým “vytříbeným“ 3D efektem :-( a to je hnus velebnosti. Tak nám nezbývá, než našim děckám nasadit pěkně výdobitky moderní doby a nechat je kochat se tím vyumělkovaným pseudo3Dsvětem a nechávat jejich zdraví na pospas podobných filmů. Pryč s 3D, bez něho byly filmy lepší a hezčí!!!! ;). Ne, že by KOCOUR V BOTÁCH byl špatný, on je celkem roztomilý, vtipný a v konkurenci animáků lehce nadprůměrný...to 3D drbu obecně. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Kromě trailerů bylo v rámci propagace filmu na internet vypuštěno také video „The Cat Haz Schwagger“, parodie reklamy na Old Spice. (blackarwen)
  • Při vzpomínce na film Zorro: Tajemná tvář (1998), v němž také ztvárnil titulní roli Antonio Banderas (Kocour v botách), si jistě vybavíte jednu vlastnost, která postavy spojuje. Oba hrdinové po sobe vždy zanechávají viditelnou insignii. V tomto případě ne "Z", ale "P" jako Puss. (Conspi)

Související novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (více)

Reklama

Reklama