Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

zodiak217 odpad!

všechny recenze uživatele

Je maximálne obtiažne nájsť čo i len jednu vec čo by ma zaujala na tejto snímke. Nielenže mi to celé pripadalo byť trápne, vulgárne, úbohé a tak hlúpo americké, čím sa vlastne len oni sami zhadzujú a ponižujú, ale doslova som sa tam nemal ani kde zasmiať a to už je aj na trápnu americkú produkciu tohto druhu dosť. Nechápem načo tento film vznikol a ľutujem ľudí, čo vyhodili lístky do kina za niečo takéto. Herecké obsadenie nezaujímavé, dejová línia úbohá, námet ako výsmech Američanov z Ameriky trapas. No čo, niečo musí byť aj v odpade.... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Proč dávám čtyři hvězdičky standardní komedii, které nepřináší nic nového? Protože jsem se dobře bavil a film nebere sám sebe vážně, a hlavní postavy jsou po úvodu hned jasné, že s nimi bude legrace plus "tradiční" americký seržant. Oddychovka, u které se uvažovat nemusí. A že končí "americky" a jsou tam nereálné věci na to jsme u filmu již zvyklí, ne? ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Válka se může brát vážně nebo se z ní může udělat velká legrace. Snímků, které jí berou vážně je spousta a většina je výborná, těch vtipných je méně a většina je bohužel velice špatná. Přesně jako "Delta Fór", která se opravdu snaží být náramně vtipná ale alespoň trochu inteligentně uvažujícího člověka rozesmát opravdu nedokáže. ()

Soweek odpad!

všechny recenze uživatele

Je teda pravda, že hovadin jsem viděl dost. A to mi filmy se stupidním humorem nijak zvlášť nevadí, ba naopak, někdy mi i zpříjemní náladu. Co se ale konalo tady se snad nedá ani nijak slovně popsat. Skeče(teda to není pravý výraz pro to co zde uvidíte) jsou ukradené ze všech různých filmů, navíc jsou totálně předvídatelné a ještě k tomu ve finále jsou zprzněné natolik, že se vám z toho spíš dělá špatně. Ruce pryč i kdyby jste se na to měli dívat zadarmo!!! ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Konečně název, který se schoduje s celým filmem. Neschopnost americké armády je každému známá. A Harding to ukazuje v komedii, ve které se člověk sic zasměje, ale určitě né tak, jak by skutečně chtěl. Vtipné scény jsou spíše trapné, ale co čekat od marináků. ALe je fajn, že se u vtipu není potřeba spoléhat na fekální a "klasické americké vtípky", ale zasmějeme se s klidným svědomím od srdce a nemusíme se přetvařovat, abychom ale 1* filmu připočetli. já přihazuju jednu za Marisol Nichols (už ve "24" se mi líbila :)). V ní opravdu něco bude. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama