Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (1 258)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Superhero Hancock "sprosťák a ožrala" se mi líbil, z tohohle potenciálu se dalo vytřískat mnohem více, než ten film nabídl. Bohužel "idylka" netrvala dlouho a díky masáži prošel razatní proměnou Hancock nejen jako film ale hlavně jako postava. A potenciál vzal čert. Do úplného průs...švihu to nakonec nedospělo, ale slibná šance na zábavu se proměnila v něco, co tady pěkně definuje Brouk - "tento snímek je určen pro zaplnění volného času". A jen doplním, že tím myslím zaplnění NAPROSTO volného času, který byste strávili jinak dloubáním v nose, kousáním nehtů, nebo... spánkem (což jsem možná měl udělat já). Ještě že tam byla ta Charlize! ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Už podle hodnocení a přečtených recenzích jsem očekával průměrnou zábavu, kterou jsem i dostal. Will Smith hraje bez problému a je jediný (možná ještě s Charlize Theron) který drží film na hranici průměru. Možná bych dal i slabších 7/10* kdybych film neviděl v kině v českým dabingem, na který jsem si po celou dobu filmu nezvykl a navíc hlavní hrdina – super hrdina Hancock byl dabován nejhůř. Hlavní nadávka místo „jackass“ trotl taky nepotěšila, nenapravila to ani víceméně výjimečně vyřknuta vulgarita. Vtipy byly vesměs povedené, ale zase triky mohly být lepší, třebaže nebyly hlavní naplní snímku, dle mého názoru byl odbitý i konec. 6/10* CZ dabing sucks! ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Dokud Hancock chlastal a byl svými spoluobčany zatracován, byl mou osobou milován. V době, kdy se z něj stal americký superhrdina a navíc zjistil, že není jediným unikátním svého druhu, jsem jej naopak zatracoval. Navíc v druhé polovině filmu snad ani sám Berg nevěděl kam směřuje a Hancock se ubírá neznámo kam. Stejně tak i Willovo charisma, které v podání antihrdiny působí na plátně vskutku pěkně, ale jen do té doby, než se přemění do role rehabilitovaného klišovitého hrdiny a jeho cool image se začne postupně vytrácet. Hancock měl našlápnuto vyletět do slušných výšin, ale díky děravému scénáři nakonec dopadl brzo na zem. Scéna s ležícím Hancockem a sršící vodou z požárních hlásičů ve mně z nějakých prapodivných důvodů navíc evokovala vzpomínky na Matrix Revolutions. Snímku však nelze upřít kvalitní hlášky a vtipy, dobré herecké výkony, především zásluhou Willa Smithe a také nemalý hype, který se nakonec ukázal jako neopodstatněný. (6/10) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uznavam, ze je to blbost, pribeh je primitivny a film je na taky rozpocet velmi kratky, ale mne sa to aj tak celkom pacilo. Nenudil som sa, len mi je luto, ze reziser Peter Berg nedokazal vyuzit 150 milionovy rozpocet tak, ako to dokazal Michael Bay v TRANSFORMEROCH (2007), vlastne ani neviem, kam sa tie peniaze stratili. Avsak ja som sa prisiel do kina bavit a nie premyslat nad slabym scenarom, takze som spokojny tak na 70%...17.07.2008... No a teraz som si vdaka HBO film zopakoval a nazor som nijak nezmenil. Je to stale rovnaka zabava, efekty su sice dobre, ale kludne by podla mna tento film vysiel aj z nizsim rozpoctom... 18.11.2010 _______ Will Smith - (John Hancock) +++ Charlize Theron - (Mary Embrey) +++ Jason Bateman - (Ray Embrey) +++ Jae Head - (Aaron Embrey) +++ Eddie Marsan - (Red) +++ Thomas Lennon - (Mike) +++ Produkcia: Akiva Goldsman, Michael Mann, Jonathan Mostow, Will Smith +++ Hudba: John Powell +++ (Videl v kine 15.07.2008) +++ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No nakonec to neni taková zábavná jízda, jak to vypadlo z traileru, Will Smith je sice nehorázně skvělej, teda hlavně to jeho zlý já, který roztříská všechno v okruhu půl kilometru od jeho hrdinskýho zásahu a při lítání se motá jako dobytek s flaškou whisky v ruce a kosí dopravní značky, jenže když tahle zábavná část je jen zhruba 20-30 minut, tak to je fakt zoufale málo, následně se začne moc prosazovat příběh nad zábavou, na povrch vyplave taky nějakej ten zvrat, ovšem dost nevhodnej pro zábavnost filmu a ta závěrečná gigantická mega akce v nemocnici a Charlize Theron to vynahradí už jen částečně. Krom toho po pořádným záporákovi ani vidu ani slechu, nicméně i přes to všechno sem se fakt dobře bavil a určitě by si to zasloužilo i další pokračování ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Jedným z dôvodov, prečo Michael Mann film nerežíroval je ten, že sa mu nepozdávala prílišná nutnosť používať špeciálne efekty. (Real Tom Hardy)
  • Will Smith je veľký fanúšik profesionálneho wrestlingu. Svoju postavu Hancocka opisuje ako Steva Austina, jedného z najznámejších wrestlerov všetkých čias. (WalterIK7)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama