Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Eh, koukatelnej Schneider nejen v hlavní roli, ale i za kamerou. Příběh vycucanej z prstu, spíš parodie než cokoliv jinýho, občas spíš vulgární humor, ale ve výsledku je Big Stan prostě koukatelnej film. A protože Jennifer Morrison je v něm opravdu opravdu koukatelná, nahodím subjektivní tři hvězdy. [TV, dab] ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Môže byť niečo horšie ako komédia s Robom Schneiderom režírovaná Robom Schneiderom? Odpoveď je jasná, môže. Vlastne ide o také menšie prekvapenie. Blbosť je to stále, ale Big Stan je taká sympatická nenáročná jednohubka s minimom nevkusu. Normálne by som dal 2* ale za Davida Carradineho jednu musím prihodiť. Jeho postava je skrátka božská ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie z vězeňského prostředí tu nejsou příliš často a když už se nějaká objeví, většinou se jedná o koukatelné dílo. Jeden příklad za všechny - Trestná lavice. Komedie z vězeňského prostředí, okořeněná o akční sekvence (tentokráte po sportovní stránce). O akční sekvence je obohacen i Ten Největší, tady se však hraje podle úplně jiných pravidel a nutno říci - nefunguje to tak dobře. Ponechejme stranou srovnávání schopností utáhnout celý film u Adama Sandlera a Roba Schneidera. Schneider to především neutáhl režijně. Film nedrží jako celek, nýbrž jako několik po sobě jdoucích scének. Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, absence něčeho navíc mi však bránila bavit se po celou dobu. Díky alespoň za nádhernou Jennifer Morrison. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie, která si utahuje z filmů s vězeňskou a bojovou tématikou. Rob Schneider, byť zdejšímí kritiky notně nenáviděný ukázal, že zvládne natočit i zahrát si ve filmu s minimem fekálního humoru. Ten Největší není nějak objevná komedie, ale zasmát se u ní dá docela slušně. Mimo to, Schneider sice nebude nový akční hrdina, ale ohání se docela slušně. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vydarená komédia z väzenského prostredia. Film ponúkne nespočetné množstvo srandovných situácií a hlášok. Jednak nám ukazuje, ako to vo väzení medzi chlapmi chodí, ale na druhej stranu všetko líči pohodovo s veľkou dávkou nadsadenia. To najlepšie príde práve po vstupe do väzenia, i keď sa to nedá porovnať so skvelou komédiou so Sandlerom - The Longest Yard (2005). Vo filme mi ešte vadí David Carradine, ktorý sa do toho filmu veľmi nehodí, i keď je to sčasti o kung-fu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)
  • Väzenské scény boli natočené v zatvorenom ženskom väzení v Stocktone. (Mihail123)
  • Od začátku filmu je známo, že Sten (Rob Schneider) má na hýždích hrozivé tetování. Ve scénách ve sprše ve věznici po něm však není stopy. (Sign)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno