Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná a naivní komedie s dobrým Robem Schneiderem a ještě lepším Davidem Carradinem, bez kterého by tenhle film ztratil polovinu svého kouzla. Řekl bych, že jde o vcelku koukatelný snímek, který má možná trochu prapodivný scénář, ale člověk se zaručeně zasměje. Po prvním zhlédnutí tři hvězdy. Po druhém musím přidat ještě jednu hvězdu, protože mezi těmi dnešními bláznivými komediemi je Ten největší tak trochu nekorunovaným králem. Všechny gagy jsou vtipné i napodruhé a možná ještě působivější. Navíc je tenhle snímek stále víc citovaný a milovaný mezi lidmi, což vidím jako úspěch. Povedené. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Popravdě, čekal jsem něco jiného. Těšil jsem se na bezmozkový výplach a dočkal se vcelku, na Roba Schneidera, umírněné komedie. Teď je jen otázkou, zda-li to tak ve své prvotině Schneider zamýšlel a nebo zůstaly stupidní a nevkusné vtípky (které jsem ostatně horlivě očekával) jen ve scénáři. Pravda, stupidní to někdy bylo (většina postaviček ve filmu), ale přišlo mi jakoby se Schneider až moc krotil. Spíše se tedy přikláním k první variantě. Akční scény mě pobavily a David Carradine neměl chybu :-)). Ale jak říkám, čekal jsem prostě větší bžundu. 50% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie jistě ničím nepřekvapí, ba dokonce mnoho kompulzivních masturbátorů bude film tvrdě zavrhovat. Jedná se o klasickou Schneiderovku. Komu tento humor nic neříká, tak u těchto lidí úplně nechápu důvod, který je ke zhlédnutí dohnal. Já tedy také zrovna kompulzivně nemasturboval blahem, nicméně pár scének mi přišlo ke kompulzační masturbaci vhodných. 3* by byly trochu moc, ale dívalo se na to docela pěkně. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Dobrá prvotina R.Schneidera, komedie se pořádně rozjede po nástupu do věznice a z průměru je ráze super oddychová komedie. Herecky je vesměs všechno optimálně obsazeno a nikdo neruší. Pár scén bych opravil, pár bych odstranil úplně. Z celkového pohledu velice příjemná komedie, u které jsem neměl zaručeně o smích nouzi. -7/10* ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Na Schneidera vcelku dobré. Za šest měsíců do basy a do tý doby se naučit kung-fu, to je originální nápad. Výcvik s Carradinem je vtipný a nástup ve věznici slušně baví. Sto pět minut je ale moc, chtělo to prostříhat a upravit. Takže debilita se zdviženou hlavou (a na Schneidera opravdu ne tak strašné). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Replika väzenskej cely reálnych rozmerov bola zkonštruovaná z dreva a použitá na niektoré scény zo Schneiderovej cely. (Mihail123)

Reklama

Reklama