Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider coby tvrďák a č. 2 mistra bojových umění…inu proč ne. Jsem zvyklý, že hraje v ujetých filmech – ujeté postavy – tomu jde nejlépe a on se v tom vyloženě vyžívá. Tady si nevedl vůbec špatně, i coby „akční hrdina“. Sešla se tu celá řádka známých tváří (David Carradine, Randy Couture, Bob Sapp a další…), několik povedených hlášek a vtipných situací, ale i klasický trapný humor, homosexuální narážky a další klišé podobných filmů. Jennifer Morrison to sakra slušelo – ozdoba filmu…60% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vydarená komédia z väzenského prostredia. Film ponúkne nespočetné množstvo srandovných situácií a hlášok. Jednak nám ukazuje, ako to vo väzení medzi chlapmi chodí, ale na druhej stranu všetko líči pohodovo s veľkou dávkou nadsadenia. To najlepšie príde práve po vstupe do väzenia, i keď sa to nedá porovnať so skvelou komédiou so Sandlerom - The Longest Yard (2005). Vo filme mi ešte vadí David Carradine, ktorý sa do toho filmu veľmi nehodí, i keď je to sčasti o kung-fu. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 15.11.2010 (R: 19.12.2011) - Napriek všeobecne zlej mienke o komediálnych eskapádach Roba Schneidera (ktorý už bol "Zvíře" aj "Žába k zulíbání") ma tento jeho režijný počin pobavil, a napriek niekoľkým typickým poznávacím znakom fekálnej "taškařice", vôbec neurazil. Navyše by som to pokojne nazval akčnou komédiou. Len to zaradenie MARKÍZY do prime time by som nabudúce zvážil. Pre deti to - vďaka značne vulgárnym dialógom - naozaj nie je ani omylom. Mimochodom oceňujem kvalitný slovenský dabing, ktorý dodržal dvornú dabérku prekrásnej Jennifer Morrison. (15.11.2010) ()

Jackxx 

všechny recenze uživatele

3,5 hvězdičky. S nadhledem se člověk opravdu pobaví a odpočine si. Určitě mi nebude vadit se na to mrknout znova až to poběží někdy v televizi. Čeho si cením je fakt, že na to, jak to byla ulítlá komedie,si Schneider dal poměrně práci s bojovýma scénama. A Davidu Carranidovi ta jeho role slušela:) Pro mě velký rozdíl, vzhledem k tomu, že jsem vyrůstal na seriálu Kung Fu: Legenda pokračuje nebo oproti Kill Bill. S veškerou úctou doufám, že je mu teď dobře:( ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider už byl Zvíře, dokonce byl i teenagerka a teď je to borec na bojové umění, který se snaží zákazat znasilňování ve věznici. Tahle role mu vyloženě nesedla, protože není vtipný. Myslím, že je to komik. Sice slabší komik, ale pořád komik, takže by měl být alespoň trošku vtipný. Tady není vůbec vtipný. Žádný hlášky a ani žádné ksichty. Jen se tváří vážně, keca nesmysli a sem tam si kopne, nebo si udělá nindžaky z mýdla (nebo co to bylo). David Carradine si dělal akorát tak srandu sám ze sebe a jeho tréninková metoda byla docela zábavná. Mám rád filmy ve vězení, ať jde o jakýkoliv žánr. Thriller, drama a nebo i akční! Ale komedie nějak k vězení nesednou. Hurá do basy byl taky nehorázný bullshit, ale je pravda, že Ten Největší je trošku lepší. Jen má debilně tupé dialogy. Kdyby byl film němý, tak by to možná bylo lepší, protože ty kecy o znásilňování a o přátelství různých vězeňských gangů jsou hrozné. Režijní debut Roba Schneidera se moc nepovedl a doufám, že i on sám si to uvědomí a vykašle se na to. Jelikož by se měl držet toho průmerného herectví a hrát v bláznivých komediích! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno