Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

verbal 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou s díky přenechávám svým dvěma antikoncepčním selháním, nicméně u tohoto trošičku váhám! Samozřejmě z výchovných důvodů! Byl bych docela nerad, kdyby na mě zavolali sociálku, až budou ostatním mutantům nadšeně vykládat, jak nejlépe vylízat nemrtvou krasavici, análně ukojit barovou zpěvačku s obříma kozama, umlátit vytahanýma koulema kočičího skřeta falickou podvodní obludu, ztopořit mrtvého nacistu nebo si střihnout šedesátdevítku s nadrženým robotem. Disney s Pixarem tak edukační snímky bohužel netočí, a tak jim to zatím jen umírněněji vysvětlím na panenkách a počkám, až jim bude deset. Robík je prostě nadržený Buch žumpy použitých šprcek!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film je prakticky vubodovaný na odkazech na nejrůznější hororovou i nehororovou tvorbu, především pak na veškerou tvorbu Rob Zombieho, která tomuto filmu předcházela. Nemyslím si, že je to špatně, soudě dle toho, že se mi to celkem líbilo. Film má docela příjemný nádech. Nepůsobí na vás tak, že byste nepotlačili nutkání se neustále hlasitě smát. Spíše film navodí takovou příjemně zvrácenou atmosféru. Za vyzdvihnutí určitě stojí naprosto úžasná hudba, která některé pasáže neustále doprovází, především pak ta, která se rozezní s příchodem nacistů, kteří se snaží chránit hlavu samotného Ádě H. naloženou v prapodivném roztoku na futuramistický způsob. Ten soundtrack jsem prostě nucený si stáhnout. Musím říct, že tohle byl zatím nejlepší počin Rob Zombieho ze všech. Zatím dávám 3*, ale možná se mi to rozleží a přidám. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Animáč od Roba Zombieho je nabitý kozama, sprosťárnama, násilím, narážkama na slavné hororové filmy (přejetý Michael Myers) a hlavně poněkud jednoduchou, ale výbornou srandou. Svým způsobem mi to připadalo trochu jako kříženec mezi Drawn Together (i ta animace je hodně podobná) a Ugly Americans. Není to sice vrchol humoru, ale postavičky jako je El Superbeasto, jeho ségra Susie X (dabovala ji Zombieho manželka Sheri Moon), náckovští zombies a Hitlerova hlava v lahvi, přemoudřelý King Kong, kozatá štětka Velvet Black a Dr. Satan vás budou bavit. Já osobně jsem se ještě dost nasmála u textů songů, které se tam objevovaly. Zkrátka a dobře, fanoušek Roba Zombieho tohle zákonitě ocenit musí, stejně jako ti, co se rádi dívají na úchylné animáče:). ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

PAUL GIAMATTI tu dabuje satana!!! A skvěle zpívá.---Být mi o čtyřicet míň,tak z toho jak ta černá sametka občas někoho zmlátí kozama,bych měl pěkný nervy.----Kozy,kozy,kozy,sranda,prdel,a všechny zásadní horrorthriller postavičky (včetně Treja) na který bych si vzpomněl. --Nedá se nic dělat,Superbeasto se octl v mé Toppětce animáků(Todle,Čarodějův učeň,S.P.-Peklo na zemi,Trio z Belleville,a Divoká planeta,-pěkná společnost). ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ZOMBIEho zvrátené fantázie sú týmto počinom zvečnené aj v žánri animovaného filmu a treba podotknúť, že nepoznajú nijaké medze. ROB evidentne našiel inšpiráciu v raných dielach RALPHa BAKSHIho a dal si záležať aj na postmoderných hrách s formou a obsahom. Nemám animáky príliš v láske, ale tento som akceptoval. Deti (minimálne) pod 15 rokov by to ale sledovať nemali. (25.9.2009) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama