Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

KopTiK 

všechny recenze uživatele

Tlupa špinavejch, drnsejch metalovejch hardcore týpků, kteří hrajou ten nejtrvdší death-trash-power-grind metal a fanoušci je milují víc než své vlastní životy. Kam se Deathkloci mihnou, tam někdo zemře bestiální smrtí. Krása. Jen mě jemně otravuje to jejich stálé hledání toho nejtemnějšího, nejdrsnějšího, nejponurejšího, nejtvrdšího a nejmetalovějšího čehokoliv. (Murdefacův dárek k narozeninámy. Album natočené pod vodou...) ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Brutal...Tohle slovo uslyšíte v seriálu mockrát a taky je proč, spousta vtipných scének s nejrůznějšími narážkami na metal, krev, vnitřnosti, zvracení...Takoví jsou Dethklok. Zpočátku jsem se občas jenom uchechtl, ale nemohl jsem si pomoct a přestat na to celé koukat. No a výsledek? Některé díly jsou prostě bomba, některé tak trochu zaostávají. Kdo nemá rád metal, ať si strhne alespoň hvězdičku, protože to pro něj bude akorát průměrná kreslená bláznivina. ()

Reklama

morwen 

všechny recenze uživatele

Tohle je Brutální.Všechno skouknuté,a jo je to brutální od chytlavých písniček jako Coffee jingle nebo Go into the water což je metal pro ryby a několik lidí co tu nahrávku slyšeli zemřeli když se snažily jít do vody,žít tam, dýchat tam (samozřejmě v seriálu).Je to pecka a to všechno obohacuje Murderface a hlavně jeho hlas nebo hlášky a k tomu DR.Rockso.Který by si určitě zasloužil spin-off.I DO CCCCCCOCAINEEEEE!!!!!!!!!! ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi černočerný a brutálně smrtící humor? Nemáte rádi METAL a ani se v něm nevyznáte? Pak je tenhle seriál vaší nejhorší noční můrou (i když při té stopáži možná ne). Tohle je totiž ten nejmetalovější a nejbrutálnější seriál pod sluncem ;-) Přestože jsou některé díly trochu slabší, srdce mi radí dát plný počet, protože ostatní epizody nějaké to zaváhání bohatě vynahrazují. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho metal, brutality a nevídanou prdel. Tak jako ve Fur TV. A dostal jsem "jenom" metal a brutality. Z hlediska vtipnosti to ale bylo hodně bídné, až jsem nevěřil vlastním očím a uším. Kdokoli, s kým jsem se na téma Metalocalypse kdy bavil, mě utvrzoval o neskutečné zábavě. Té jsem si já teda nějak nevšiml. 60% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Písmeno "M" použité v logu DieForDethklok.com je zrcadlový odraz písmena z loga kapely Metallica. (Corpsegrinder)
  • Ve 3. epizodě 1. série udělá Dr. Rockso pro Murderface z balonků kytaru, která je odkazem na Bootsyho Collinse, který právě takovou používá. (Corpsegrinder)
  • Bubeník Pickles byl inspirován bubeníkem Queenů Rogerem Taylorem. (liquido26)

Reklama

Reklama