Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

cajda 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny metalové fanoušky! Sice je možné, že seriál (hlavně díky všem těm šíleně brutálním scénám) oceníte i bez jakékoliv znalosti o metalové scéně, ale budete připraveni o dobrých pět metalových narážek v každém díle. Členové Dethkloku jsou překvapivě vykresleni velmi sympaticky, takže není nepříjemné se na ně pořád dívat. I přesto, že se seriál může zdát na první pohled prvoplánový, ve skutečnosti jsou vtipy velmi důvtipné a scénář některých dílů převyšuje většinu současné seriálové produkce. Také vedlejší postavy, kuchař třeba, přidávají do tohoto šíleného divadla další humor a další brutální prvky. Rozhodně stojí za to se podívat alespoň na jeden díl, třeba vás to chytne jako tolik ostatních! ()

HuanCraven 

všechny recenze uživatele

To je hodně brutální brutalita. Jako milovníka úchylných projektů mě tohle pobavilo. Brutální odpočinková záležitost, když je potřeba vypnout. Jen škoda některých slabších vtipů, které ale možná nechápu protože nemám dlouhé vlasy a nenosím brutální nátělník Metallica. Druhá série mi zatím přijde lehce zmatená a až příliš brutálně rychlá, uvidíme, co se z ní ještě vyklube. Nejvíc mě ale fascinuje, že celou kapelu mluví dva brutální chlapíci. ()

Reklama

The_Peach 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal, či si pozriem neakú tu epizódu tohto seriálu. Nakoniec som sa dal presvedčiť a musím povedať, že som urobil fest dobre. Namakaný seriál, nakoľko somfanatik do metalu tak som ocenil výbornu hudbu :-D. Členovia kapely DETHKLOK sú poprdeli, keď som počul suslavého Murderface tak som nemohol :-D. Výborná vec, ktorá sa musí páčiť. Možno je v niektorých epizódach až moc krvi, ale to neuberá na kvalite. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Brutal...Tohle slovo uslyšíte v seriálu mockrát a taky je proč, spousta vtipných scének s nejrůznějšími narážkami na metal, krev, vnitřnosti, zvracení...Takoví jsou Dethklok. Zpočátku jsem se občas jenom uchechtl, ale nemohl jsem si pomoct a přestat na to celé koukat. No a výsledek? Některé díly jsou prostě bomba, některé tak trochu zaostávají. Kdo nemá rád metal, ať si strhne alespoň hvězdičku, protože to pro něj bude akorát průměrná kreslená bláznivina. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Po druhý a začátku třetí série zvyšuju hodnocení na 5*. Metalocalypse je neuvěřitelnej masakr a jsem happy, že něco takovýho může vzniknout. Animace je dost vtipná a propracovaná sama o sobě, všechny charaktery jsou unikátní a navíc dohromady tvořej krutej celek. Nejlepší ale je na tom samotná hudba. Dethalbum (2007) je prostě výborný. P.S. Dimmu Burger :DD ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Název Picklesovy předchozí skupiny, Snakes´n´Barrels, je parodií na Guns´n´Roses. (liquido26)
  • V epizodě "Black Fire Upon Us“ praští Toki Lavonu Succuboso lahví a nazve jie "German whore". Angela Gossow, která Lavonu dabuje, se narodila v Kolíně nad Rýnem. (michael2684)
  • V epozodě "P.R. Klok" si Pickles najme firmu Exodus P.R. která se má starat o styk s veřejností. Tato agentura je pojmenovaná po skupině Exodus. (liquido26)

Reklama

Reklama