Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Mrtvá nevěsta jede s Francem k Niagáře, cestou potká rodeo, Carrandina s modrým koněm a celé je to ujetě romantické. Absurdní zvlástnůstka. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky sa mi zdali nadarmo zdĺhavé a pri prvých scénach som mala pocit, že to nebude stáť za veľa a chystala som sa to vypnúť. Potom sa to však zrazu nejak celé zvrtlo a začalo sa to uberať zvláštnym smerom. Niečo na tom celom bolo také iné a chutné, že som to nakoniec s chuťou dopozerala a takmer mi slzička ušla pri záverečnej scéne :) ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Tento film byl ve všech ohledech neskutečný. Někdo to může brát jako absurdní, za vlasy přitaženou kravinu, já jsem v tom ale viděla jistou poezii, která vykouzlila pěkný romantický snímek (ač to tak zezačátku rozhodně nevypadá) a z poslední scény mě úplně mrazilo v zádech... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěl vidět hlavně kvůli Sienně Miller a Jamesi Francovi.A viděl jsem.Ze začátku jsem si říkal,že s komedií to nebude mít nic společnýho,po nehodě se to změnilo pak už to by žánrovej spletenec.Mám sice schopnost vstřebat kdejakou pitomost,ale musí to mít atraktivní obal.Tohle to nesplnilo ani náhodou.A upozornění pro ochránce rýže.Žádné zrnko nepřišlo nazmar.40%. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol namet jak svina...haha...inak nie zle, len proste tu chyba to zakladne, co by takyto film mal mat a to chemiu medzi dvoma hlavnymi postavmi, ktora by odovodnovala aspon ciastocne to, co sa na obrazovke deje, predovsetkym zo strany Jamesa Franca. 2,5/5* ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Já nevěřím na nic. Ona věří ve mě ..." ----- O lásce bez falše, bez výhrad a bez podmínek - o lásce větší než Niagarské vodopády - o lásce, která vás jen tak neopustí, protože smrt je pro ni jen nepříjemnou komplikací, se kterou se dá žít. O lásce, která vám uštědří nečekanou, zato dobře mířenou ránu na solar, takže se chvilku nemůžete ani nadechnout ... s překvapivou intenzitou si uvědomíte křehkost a pomíjivost pozemského bytí - i neskutečnou, bizarní proměnlivost reality v mantinelech prostoru a času, kterou umocňuje právě FILM ... a poznáte, že naděje i zoufalství jsou jen dvě strany téže mince. P.S.: Věřili byste, že existují koně v barvách duhy ? ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Tak vůbec nevím co si o tomhle myslet. Napotřetí jsem to teda skousl až do konce, ale přišlo mi to teda spíš strašně ukecané. Miller je protivná, Franco otravnej a Carradine otřesně filozofuje. ()

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Ujo režisér musel byť na akých dobrých práškoch, aj ja chcem :D Zázračný "nesmrteľný" film, kde prší ryža a na druhej strane sa budete prevážať na modrých kobylkách. No ne asi. ()

marv. 

všechny recenze uživatele

Z počátku se jeví jako nic neřákající film. Ale nakonec je to docela zábavný oddychový film, s dojemným zakončením. ()

Toto 

všechny recenze uživatele

Tento divný film sa oplatí vidieť, keď už kôli ničomu inému tak rozhodne kôli Sienne Miller. Táto dievčina je od filmu do filmu čoraz lepšia a lepšia. Míľovými krokmi upaľuje k nejakému Oscarovi. Oproti nej je hlavný hrdina kus nesympatického stoporeného hoväda, ktorí kazí tento farebný a dosť smutný film. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ehm...text distribotora nepdhaluje jeden zásadní fakt, o kterém vlastně celý ten film je, takže to asi nebudu prozrazovat ani já..jen vězte, že tenhle film je takovým zvláštním způsobem morbidní a romantický zároveň..hlavně konec, kterej je až kýčovitě dojemnej..ale je pravda, že podobných filmů jsem moc neviděl a to se cení. ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Úprimne poviem, že kebyže nepozerám tento film u kamaráta, tak si ho z vlastnej vôle určite nepozriem. Myšlienka filmu je krásna a celkovo s realizáciou sa pekne pohrali. Vadilo mi síce ako sa stále James Franco ksichtí na začiatku, akoby sedel na dikobrazovi, ale potom, čo som to predýchal na mňa čakal veľmi pozitívny zážitok. Kto sa dokáže prekúsať skrz nekonvenčný obal, dostane sa mu krásnej odmeny. ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Trochu průměrnější film. Moc mě nezaujal a po většinu času jsem se nudila. Camille byla chudák hloupá a na můj vkus až příliš naivní. Silas oproti tomu byl bezohledný a do teď nechápu, proč si jí vůbec bral, když jí nemiloval a nesnášel její upovídanost. To, že se do ní zamiluje až po její smrti je trochu tragické... ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Dokud nás smrt nerozdělí a pak ještě k Niagara Falls... Připomnělo mi to řadu jihokorejských romancí, kde je možné opravdu všechno a které jsou většinou bravurně zvládnutým mnoha žánrovým mixem...A podobně zafungovala i tato romance...Dojímavých okamžiků bylo více než těch podivných...A rudé vlasy Sienny Miller k sežrání... ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Na bizarnosť som zo žanrovo podobnych filmov z Azie zvyknuty, s tym som problem nemal. Avšak film postrada tu ich špecificku atmosferu. Napriek tomu netuctove a veľmi dobre. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Po deseti minutách bych oba hlavní hrdiny s chutí nakopal do prdele, páč ona se chovala jako převelice naivní třináctiletý děcko a on jako hovadskej pitomec. Pak nastane v ději takovej dosti podivnej zvrat a od té doby je film tak trochu morbidní. Ale i originální a vlastně docela fajn. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitém úvodu jsem dostal velmi netradiční, vlastně dost originální romantiku, navíc s dvěma vynikajícími a mnou oblíbenými herci. Za mě tedy rozhodně palec nahoru. ()

Reklama

Reklama