Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ano, je to laciné, zápletka stojí na vodě a film neoplývá ani akcí, ani strašidelnou atmosférou. Ale i tak se řadí k těm lepším vojenským hororům, i když spíš jen kvůli slabé konkurenci, než díky svým vlastním kvalitám. Steve Barker ve své celovečerní prvotině nic převratného nepředvedl. Z atraktivního námětu šlo rozhodně vytřískat víc. Nejvíce mi chyběly klaustrofobické scény plné paranoie, ke kterým prostředí přímo vybízí. A když film netáhnou ani postavy - vojáci jsou ve většině případů pořád stejně drsní a místo toho aby v zoufalství bojovali o holý život, tak trousí hlášky a průpovídky, tak už zbývají jen ty lekačky. Škoda nevyužitého potenciálu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic moc sem nečekal a taky sem nic moc dostal, jelikož proklamovaný gore nechutný scény se nekonaj, jestli tam jsou 3 drsnější scény a záběry, tak je to moc a krom toho, když se v takovýmhle filmu, kterej zrovna neoplývá geniálním scénářem čeká na prvního mrtvýho asi hodinu, tak je to fakt příliš, nicméně na druhou stranu několik scén v bunkru je docela solidně hororově zvládnutých, ostatně celá atmosféra bunkru je povedená a když se použije několik osvědčených metod typu blikajícího světla do tmy a obrysů postav, tak se občas dostaví i napětí ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Znáte to... Kamarád vám doporučí film s tím, že opravdu stojí za to a měli byste ho vidět atp. Vy si film obstaráte, pustíte... A kroutíte hlavou, jak vám někdo mohl doporučit takovou pitominu a máte problém dokoukat, aniž by se vám neudělalo nevolno... Ano, Bunkr smrti patří mezi ně. Člověk tuší, že je to horor, ale pořád se nemá čeho bát. Žádné tajemno, žádná postupně budovaná atmosféra. "Napětí" filmu spočívá v tom, kdy už se konečně začne něco dít, neb "ticho před bouřkou" zabírá podstatnou část snímku. Respektive trochu strašidelné to je, ale pocit strachu je potlačen laciností a hloupostí filmu. A když se konečně začne něco dít (banda nesmrtelných nácků uvízlých v čase zadělaných od močůvky nebo od čeho), je divák zklamán, že takovou dobu čekal kvůli tomuhle... Pouze pro opravdu dlouhé, nudné, prázdné zimní večery... 20% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sú nepremožiteľní...“ – „Áno. Ale to sme boli tiež.“ Mám rád komorné nízkorozpočtové horory, kde skupina drsných vojakov čelí stokrát krvilačnejšiemu Zlu a navyše BUNKER SMRTI mi po prečítaní obsahu pripomenul môj obľúbený BUNKER s Jasonom Flemyngom resp. o čosi menej obľúbenú HLIADKU SMRTI s Jamiem Bellom a Andym Serkisom. Bohužiaľ, hoci mali tvorcovia k dobru veľa plusov (atmosférický bunker, nacistov, skúsených žoldnierov po votrelecky strácajúcich pevnú pôdu pod nohami), akosi sa potácajú z jedného tmavého kúta do druhého a nič z toho. Paradoxne ma slabá snímka bavila skôr v strohých chvíľkach, kedy sa „budujú vzťahy“ a „robia dialógy“; akcia nudná a chaotická. Škoda, tento film ma nepresvedčil. A to som sa naň dva roky tešil. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na tohle téma jsem se celkem těšil, nicméně pocity mám rozpačité. Přes půl filmu jsem se bavil parádně, ale jak se blížilo nějaké to rozuzlení, snímku docházel dech, o dle mého dost suchém konci nemluvě. Výsledkem je čistej průměr, kterej s přehledem zvládnete, ale po skončení si řeknete, že to byla celkem blbost. A dost mně vadila hudba. 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)
  • Natáčelo se ve Velké Británii konkrétně ve Skotsku v oblastech Glasgow, Dumfries a Galloway. (Terva)
  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama